Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. 
Bugün benim için çok özel bir gün çünkü çok tatlı bir sultan aldım. İkimizde de ilk günün heyecanı var. 3 saat önce eve geldik sultanla, eski bir muhabbet kuşu kafesim vardı, yeni kafesi güzelce temizleyene kadar ona koydum. tünekleri ve yemlikleri kaynar suyla dezenfekte ettim. Not:Yemlikleri kaynar suyla dezenfekte ederken gerçekten dikkat edilmeli çünkü sıcaklığın etkisiyle adi plastikten yapılmış yemlikler tuhaf şekillere girebiliyor benim az önce başıma geldiği gibi
. Neyse kafesi de banyoda güzelce sabunla yıkadım mis gibi oldu. kuruttuktan sonra tünekleri yerleştirmeye çalıştım yemliklere su ve yemini koydum sonra da lutinomu yeni evine yerleştirdim
pek korkak bir sultan değil ama daha ilişkimiz yeni olduğu için çekingeniz. odamı tanıması için biraz süre vermeyi düşünüyorum. Sonra eğitime başlayabiliriz sanırım. Kafesin ve kuşun fotoğraflarını en yakın zamanda sizlerle paylaşacam ki hem yeni arkadaşımı tanımış olursunuz hem de yaşı ve cinsiyeti konusunda sizden yardım almış olurum. Daha ilk günlerde sesini pek duyacağımı düşünmüyorum o yüzden sesli bir videosunu sonra paylaşmam gerekecek. Forumudaki her konuyu nerdeyse okudum, Yalçın Kaya Sayılgan'ın sultanlarla ilgili kitabınıda defalarca okumuşluğum var. Ama tecrübeli arkadaşlarım olarak sizlerin bana tavsiyelerine ihtiyacım var. Bu ilk günlerde ilişkimizi olumlu yönde etkileyebilecek önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar 
Not: Cinsiyetini henüz bilmediğim için daha henüz bir isim koymadım. Sizleri ismen tanıştıramadığım için üzgünüm
Bugün benim için çok özel bir gün çünkü çok tatlı bir sultan aldım. İkimizde de ilk günün heyecanı var. 3 saat önce eve geldik sultanla, eski bir muhabbet kuşu kafesim vardı, yeni kafesi güzelce temizleyene kadar ona koydum. tünekleri ve yemlikleri kaynar suyla dezenfekte ettim. Not:Yemlikleri kaynar suyla dezenfekte ederken gerçekten dikkat edilmeli çünkü sıcaklığın etkisiyle adi plastikten yapılmış yemlikler tuhaf şekillere girebiliyor benim az önce başıma geldiği gibi
Not: Cinsiyetini henüz bilmediğim için daha henüz bir isim koymadım. Sizleri ismen tanıştıramadığım için üzgünüm