Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

fıstık34 avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Yumurtalara Ben bakıyorum:)


 Konu: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:18:29
#1
Arkadaşlar sultanım 5 adet yumurta vermişti baya üstünde kaldı artık yatmadı Hiç içeri girmedi. Heralde yumurtalarda bos ama sanki içlerinden 1 tanesi dolu gibi geliyor bana .

Sitede Mod. Olan okan abi ban bi fikir vermişti yoğurt kabına talaş doldur ve yumurtaları içeri koy sıcak bi odada tut dedi. VE ben de biraz değişiklilik yaptım.

-1 Adet yoğurt kabının içine kalın bi havlu koydum .
-Havlunun üstüne kuş kumu koydum ve yumurtaları nazikce oraya yerleştirdim.
-Yoğurt kabım dikdörtken büyük kablardan değil.
-Yoğurt kabının etrafını biraz deldim hava alsın diye .
- Benm laptopda 24 saat açık duruyor ve çok ısınıyor.
Bende Yoğurt kabını masanın üstüne koydum ve laptobu yoğurt kabının üstüne koydum Ve yumurtalar çok iyi ısınıyor.

Acaba yaptıgım doğrumu . Okan abinin dediğini Daha iyi hale getirmek istedim olduysa iyi bi düşünce bence Acik-agizli-gulumseme
| ҉ . Loading... |

♀ Lutino - Fıstık(Dişi)
♂ Pied - Muko(Erkek)


Pied- Çirkin [YAVRU]
Ara
 Konu: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:20:00
#2
iyi düşünmüşsün Onur.
dursun bakalım orda bir kaç gün 2 saatte bir yumurtaları elinle birazcık çevir.Bakalım nolcak çıkması çok çok zor bir ihtimal ama denemekte fayda var yani zaten çöpe atacaktın yumurtaları...
Ara
 Konu: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:20:04
#3
aynen Smile boş olan yumurtaları bile koydum . Smile Aslında hoş bişe Bakıcılık gibi birşey bu Acik-agizli-gulumsemeAcik-agizli-gulumseme
| ҉ . Loading... |

♀ Lutino - Fıstık(Dişi)
♂ Pied - Muko(Erkek)


Pied- Çirkin [YAVRU]
Ara
 Konu: Cvp: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:20:08
#4
(26.05.2012, Saat:20:04)fıstık34 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: aynen Smile boş olan yumurtaları bile koydum . Smile Aslında hoş bişe Bakıcılık gibi birşey bu Acik-agizli-gulumsemeAcik-agizli-gulumseme
evet insanı çok heyecanlandırıyor.Yani bu şartlarda yavru çıkmasını beklemek devede pire aramak gibi birşey ama çıkmadık candan umut kesilmez Smile bu arada yumurtalar kaç günlük Onur... ?

Ara
 Konu: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:20:10
#5
walla hatırlamıyorum abi ya heralde 2 haftalık.
| ҉ . Loading... |

♀ Lutino - Fıstık(Dişi)
♂ Pied - Muko(Erkek)


Pied- Çirkin [YAVRU]
Ara
 Konu: Cvp: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:20:11
#6
(26.05.2012, Saat:20:10)fıstık34 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: walla hatırlamıyorum abi ya heralde 2 haftalık.
tamam o zaman dursunlar bakalım sonuçlarını paylaşırsın bizlerle. . .

Ara
 Konu: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:20:12
#7
tabi abi .Bakalım Tek bi yumurtada ümidim var .d şuan yumurtalar sıcak çok iyi yani Smile
| ҉ . Loading... |

♀ Lutino - Fıstık(Dişi)
♂ Pied - Muko(Erkek)


Pied- Çirkin [YAVRU]
Ara
 Konu: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:23:17
#8
böyle olmaz 37 derece sabit sıcaklığı nasıl tutacaksın genç bi arkadaşımızsın ama ümitlenmen boşa kardeşim gençken öğren ki hataları yapma kuluçka makinasındada sürekli ışık var ama termostat 37 üstüne çıktımı ışığı otamatik kapatıyor 37 derece altına indimi ışık tekrar otamatik yanıyor sen bu 37 derece sıcaklığı devamlı veremezsin laptopla olcak iş değil bu Smile boşa ümitlenme sakın kesnilikle çıkmaz dua et bidahaki sefere kuşların yumurtalara yatsın....
BANDIRMA KUŞ SEVENLER VE YETİŞTİRENLER DERNEĞİ Z77 (bilezik no)

2 adet sultan papağanı Gulumseme

4 adet muhabbet kuşu Clap

5 takım siyah yanak JUMBO hint bülbülü Alkis



Ara
 Konu: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:23:22
#9
farkındayım abi Acik-agizli-gulumseme Şimdi evde uğraşacak bişe yok Acik-agizli-gulumsemeAcik-agizli-gulumseme hoşuma gidiyor . 1 yumurtayı kırdım baktım kurmamış eski yumurtalar hep kurumuştu . Bunu kırdım sarısı ile beyazyı akışkandı bildigin yumurta içi Acik-agizli-gulumseme
| ҉ . Loading... |

♀ Lutino - Fıstık(Dişi)
♂ Pied - Muko(Erkek)


Pied- Çirkin [YAVRU]
Ara
 Konu: Cvp: Yumurtalara Ben bakıyorum:)
 Tarih: 26.05.2012, Saat:23:30
#10
çok sevindim boş yere ümitlenip uğraşmamışsın çünkü senin gibi gençler ne kadar çabuk doğruyu öğrenirse kuşlar hakkında o kadar iyi yaşın ufak ama bilgin çok maşallah akıl yaşta değil başta dedikleri doğru inş. Allah gönlüne göre verirde tez zamanda yavrularını alırsın...
BANDIRMA KUŞ SEVENLER VE YETİŞTİRENLER DERNEĞİ Z77 (bilezik no)

2 adet sultan papağanı Gulumseme

4 adet muhabbet kuşu Clap

5 takım siyah yanak JUMBO hint bülbülü Alkis



Ara
 


Yumurtalara Ben bakıyorum:) konusu
Yumurtalara Ben bakıyorum:) Konusunun Linki Direk Link
Yumurtalara Ben bakıyorum:) Konusunun HTML Kodu HTML Link
Yumurtalara Ben bakıyorum:) Konusu BBCode Linki BBCode Link
Yumurtalara Ben bakıyorum:) Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status