Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

idam_mahkumu avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Yeni bir sultanck edinmek istiyorum


 Konu: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:14
#1
Arkadaşlar öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldm.

İyi bir kuşseverim. Muhabbet kuşu besliyorum uzun zamandır. son zamanlarda sultancıklara ilgi duymaya başladım, hatta geçenlerde rüyamda bile gördüm. Sultan papağıda beslemek istiyorum. İlk önceliğim evcilleştirip kendime alıştırmak. Zira muhabbet kuşu bakımından iyi anlıyorum. Sonra zamanla dişisini de alıp üretmek bile isteyebilirim.

Yaşı kaç olmalı yavruyken mi alınmalı?
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:18
#2
nerede oturuyorsun arkadaşım
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:20
#3
Yavru vatandan Confused Angel
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:25
#4
yavru vatanda oturuyorsan ben sana yardım edebilirim, ben satmıyorum yanlış anlama ama sana en temiz ve iyi bakan birisini önerebilirim. ben ondan almıştım dişi olan yavrumu. şimdi 2 yaşında. gerçi araban yoksa oraya gitmen biraz zor olabilir ama yinede yardım istersen ben burdayım.
Dişi (Lutino) : KOKO
Erkek (Normal Grey) : BOBO
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:29
#5
Ne tarafda sözünü ettiğin arkadaş?
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:30
#6
serdarlı bölgesinde. ne kadar zamandır kıbrıs tasınız? iyi bilir misiniz yolları?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002030576534
arkadasın facebook linki bu, burdan da kendisine direk ulaşabilirsin.
Dişi (Lutino) : KOKO
Erkek (Normal Grey) : BOBO
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:36
#7
Serdarlı, ulukışlanın daha kuzeyinde biryerdi sanıyorum, magosa yol ayrımından sonra, geçitkaleye giderken. Yakın bana ben değirmenlikteyim. Araçla 15-20 dakika. Ancak ben facebook kullanmıyorum. Arkadaştan biraz söz edebilir misiniz? Ev üreticisi mi ve ne kadar fiyat istiyor..
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:39
#8
fiyatları piyasanın çok altında ev üreticisi de değilpet shop ta değil Smile arkadaş biraz kuş hastası, onlar için bir dükkan tarzı küçük bir yer tutmuş ve içerisinde 30-40 kafes falan var ve türlerine göre hepsini ayırmış çiftleştiriyor. fiyat olarak facebook tan yaptığı son reklamda sultan papağanı 40TL iymiş. burdan yap hesabını.
Dişi (Lutino) : KOKO
Erkek (Normal Grey) : BOBO
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:22:49
#9
Aa çok iyiymiş. Arkadaşla tanışmak isterim. Sende varsa özel mesajla bana numarasını felan gönderiver sana zahmet.
Ara
 Konu: Cvp: Yeni bir sultanck edinmek istiyorum
 Tarih: 09.05.2012, Saat:23:04
#10
Özelden bakabilirsin
Dişi (Lutino) : KOKO
Erkek (Normal Grey) : BOBO
Ara
 


Yeni bir sultanck edinmek istiyorum konusu
Yeni bir sultanck edinmek istiyorum Konusunun Linki Direk Link
Yeni bir sultanck edinmek istiyorum Konusunun HTML Kodu HTML Link
Yeni bir sultanck edinmek istiyorum Konusu BBCode Linki BBCode Link
Yeni bir sultanck edinmek istiyorum Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni alınan Sultan Papağanı hitbh 2 142 27.08.2016, Saat:07:27
Son Yorum: erentat
Resim Yeni misafirimiz kafesinden cikmiyor pikachuhaydar 3 147 26.07.2016, Saat:16:02
Son Yorum: pikachuhaydar
  yeni sultan papağanı aldım yardımlarınızı bekliyorum metalicdreams 5 189 25.07.2016, Saat:23:37
Son Yorum: szr
  Yeni Çiftim Ve Bir Kaç Soru eneskaradeniz 4 370 06.05.2016, Saat:15:37
Son Yorum: eneskaradeniz
  Yeni aldığım sultan papağanım enterasan hareketler yapıyor Garfiled 4 395 04.05.2016, Saat:14:01
Son Yorum: garanti24
  Merhabalar bende sultancı olarak aranıza yeni katılmış bulunmaktayım Garfiled 3 341 30.04.2016, Saat:21:05
Son Yorum: semerkant
  Foruma yeni katildim Acant 8 500 24.04.2016, Saat:17:19
Son Yorum: GurkanAyar
  Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım mustasahin81 8 494 23.04.2016, Saat:10:13
Son Yorum: mustasahin81
  Merhabalar Carlos ve ben aranıza yeni katıldık kusefendisi 12 868 14.01.2016, Saat:01:29
Son Yorum: Atraksiyon
  Aranıza yeni katıldım ve bu da yeni kuşum geveze :) yorumlarınızı bekliyorum.... 10710900 15 785 27.12.2015, Saat:16:51
Son Yorum: 10710900



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status