Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

alperkens avatar
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.


 Konu: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:22:23
#1
Merhaba.Dün saat 5.00 civarı bir sultan papağanı aldım.Aldığım yerin sahibi yemlikle beraber kavesin tabanınada yem dökmemi söyledi,dediklerini yaptım.Fakat sorunum şu;papağanım 1.5 gündür hiç birşey yemedi+suda içmedi.İlk papağanım,tecbürbesizim ve endişeliyim.Öleceğinden veya hastalanacağından çok korkuyorum.Yardımcı olun lütfen Sad
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:22:29
#2
yavru mu papağanınız yem kıramıyorsa eğer mama yapıp siz yedireceksiniz açlığa dayanamaz bu hayvanlar beslenme bölümünde mama tarifleri var bir göz atın isterseniz yavru olup olmadığını bilmiyorsanız kuşun resimlerini ekleyin yardımca olucaklardır sitedeki arkadaşlarımız bu arada hoşgeldiniz aramıza
bu arada unutmadan biz de eve ilk getirdiğimizde kuş hiç birşey yemiyordu zamanla ortama alışınca yem yiyip su içmeye başlıyorlar daha alışamamış olabilir ortama
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:22:33
#3
merbaha kac aylık papapanınız eger kucuk ıse yıyemıyordur suyuna avisol+sizin beslemenızı tavsiye ederım ve eger buyuk ıse papaganınız ılk geldıgı ortam ıcın yememesi normaldir siz gormessiniz yedıgını..
Normal GREY Erkegım = PaŞa Smile
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:22:36
#4
ayrica kafesin tabanina yem dökmeyin bu kusunuzu hasta eder pisliğinin içinden mi yem yiycek lütfen kafesin altina yem dökmeyin...
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:22:39
#5
(15.11.2012, Saat:22:29)sevde demiş ki: yavru mu papağanınız yem kıramıyorsa eğer mama yapıp siz yedireceksiniz açlığa dayanamaz bu hayvanlar beslenme bölümünde mama tarifleri var bir göz atın isterseniz yavru olup olmadığını bilmiyorsanız kuşun resimlerini ekleyin yardımca olucaklardır sitedeki arkadaşlarımız bu arada hoşgeldiniz aramıza
bu arada unutmadan biz de eve ilk getirdiğimizde kuş hiç birşey yemiyordu zamanla ortama alışınca yem yiyip su içmeye başlıyorlar daha alışamamış olabilir ortama

[Resim: s28uvq.jpg]


Öncelikle teşekkürler . Buyrun resmi. Dün saat 5ten beri bizde .Üzülmem gereksiz mi sizce ?

(15.11.2012, Saat:22:33)RecruiT06 demiş ki: merbaha kac aylık papapanınız eger kucuk ıse yıyemıyordur suyuna avisol+sizin beslemenızı tavsiye ederım ve eger buyuk ıse papaganınız ılk geldıgı ortam ıcın yememesi normaldir siz gormessiniz yedıgını..

Yok çok dikkatli gözlemliyorum hiç bi şekilde yemiyor.

(15.11.2012, Saat:22:36)kasirga_61 demiş ki: ayrica kafesin tabanina yem dökmeyin bu kusunuzu hasta eder pisliğinin içinden mi yem yiycek lütfen kafesin altina yem dökmeyin...


Bunu bende biliyorum fakat ilk 2-3 gün böyle yapmamızın iyi olacağını söyledi aldığımız yer.
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:22:46
#6
kafesi yuvarlak kafeslerden mi eğer öyleyse değiştirin kafesi kuyruk tüylerine çok zararlı yön bulma duygusunu da kötü etkiliyormuş hayvanın kaç aylık ya da yaşında mı bilemedim tecrübeli arkadaşlarımız yorum yaparlar ama çok güzel maşallah bana büyük gibi geldi yem kırabilir sanırım ortama alışmadığı için yemiyor ya da gizli gizli yiyor çişini kontrol et en iyi öyle anlarsın yiyip yemediğini 3 4 ten fazla çişi varsa kafeste yem yiyordur gizli gizli ama umarım kafes altına ızgarası vardır eğer yemiyorsa sen mama yapıp yedireceksin arkadaşım forumun beslenme kısmındaki mamalara bak
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:22:53
#7
(15.11.2012, Saat:22:46)sevde demiş ki: kafesi yuvarlak kafeslerden mi eğer öyleyse değiştirin kafesi kuyruk tüylerine çok zararlı yön bulma duygusunu da kötü etkiliyormuş hayvanın kaç aylık ya da yaşında mı bilemedim tecrübeli arkadaşlarımız yorum yaparlar ama çok güzel maşallah bana büyük gibi geldi yem kırabilir sanırım ortama alışmadığı için yemiyor ya da gizli gizli yiyor çişini kontrol et en iyi öyle anlarsın yiyip yemediğini 3 4 ten fazla çişi varsa kafeste yem yiyordur gizli gizli ama umarım kafes altına ızgarası vardır eğer yemiyorsa sen mama yapıp yedireceksin arkadaşım forumun beslenme kısmındaki mamalara bak


Kafesi aceleye geldi biraz en kısa zamanda güzel bi kafes alıcam. Şuan saydım 3 kere pislemiş. Kafes altında ızgarası var o konuda sıkıntı yok.Kafesin içine elimi soktuğumda çırpınıyor.Beslenmeyle alakalı birkaç bişey okudum soluk borusu ve yemek borusu yanyana olduğu için bilmeyen birinin yedirmesi riskliymiş. Olduğu yerde duruyor sadece arada bir geriniyor,yukarı aşağı hiç bir hareketi yok Sad
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:23:06
#8
ortamı yadırgıyor elinizi kafese sokmayın daha çok ürkmesine sebep olursunuz yemlikleriniz nasıl acaba yukarı koyabileceğiniz bir yemlik var mı tüneğin kenarına mesela
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:23:13
#9
(15.11.2012, Saat:23:06)sevde demiş ki: ortamı yadırgıyor elinizi kafese sokmayın daha çok ürkmesine sebep olursunuz yemlikleriniz nasıl acaba yukarı koyabileceğiniz bir yemlik var mı tüneğin kenarına mesela

Malesef yukarı koyabileceğim yok. Aşağıya hem yemliğe koydum hemde küçük bi kabın içine koydum. Yukarı kısmada elma sıkıştırdım şimdi küçük.Sizce alışması ne kadar sürer? Öleceğinden korkuyorum..
 Konu: Cvp: Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum.
 Tarih: 15.11.2012, Saat:23:21
#10
ALLAH KORUSUN ölmez inşallah zamanla alışır açlığa dayanamaz bu hayvanlar bizim ki de ilk geldiği gün hiç bişey yemedi tüneğe bile çıkmadı kafesin yanına yaklaşınca çırpınıp bağırıyordu zamanla yemeye başladı ama 1 tl lik yem kapları var beyaz mavi renk renk onlardan arkasında tutacak alın tüneğin üst kısmına takın bir de böyle deneyin yemi görünce yiyecektir
 


Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum. konusu
Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum. Konusunun Linki Direk Link
Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum. Konusunun HTML Kodu HTML Link
Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum. Konusu BBCode Linki BBCode Link
Yeni aldığım papağanımın problemi var mı yoksa normal mi anlayamıyorum. Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yeni kuşum bayıldı soude 4 117 24.03.2017, Saat:18:12
Son Mesaj: raifmeric
  HAYDAR aşırı hasta. yeni sahiplendim. tunahanak11 11 286 15.03.2017, Saat:10:41
Son Mesaj: raifmeric
  yeni papağanım ötmüyor LİMONÇİKO 2 153 26.02.2017, Saat:01:29
Son Mesaj: Ciko61
  Papağanımın gözü ve yemi Mustafah11 29 478 04.02.2017, Saat:21:55
Son Mesaj: Mustafah11
  Burun akintisi problemi umitpekirge 3 142 02.02.2017, Saat:20:53
Son Mesaj: Ayşe32
  arkadaşlar kuşumun kac aylık oldugunu ögrenmem lazım yardım edin yenı aldım ege1743 2 171 18.01.2017, Saat:01:37
Son Mesaj: candark4349
  Dışkı normal değil gibi Nickyok 18 769 27.12.2016, Saat:11:52
Son Mesaj: candark4349
  papağanımın dışkısı neden böyle GhettoBird 1 226 18.12.2016, Saat:18:46
Son Mesaj: GhettoBird
  Sultan papağanımın kuyruk tüyleri neden böyle? Alperen8 7 336 03.12.2016, Saat:21:21
Son Mesaj: Nsp
Star Tüylenme problemi. M.sani 0 113 24.11.2016, Saat:23:01
Son Mesaj: M.sani



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status