Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Mybestpetshop
tanerermec avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda


 Konu: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:24
#1
33wsf3l.jpg



soldaki dişi sağdaki erkek sultanım yaş hakkında yorum yapabilirmiyiz
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:26
#2
daha detaylı gaga ve ayak resimlerini çekerseniz arkadaşlar yardımcı olacaklardır bu resim hem net değil hem yakın değil.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:27
#3
Ayaklar ve gagalar net değil bu şekilde doğru tahmin yapmak zor. Soldaki daha büyük. Sağdakinin gözlerinide tam göremedim ama 6-8 aylık civarı sanırım. Angel
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:30
#4
(01.03.2013, Saat:11:26)xıdır Nickli Kullanıcıdan Alıntı: daha detaylı gaga ve ayak resimlerini çekerseniz arkadaşlar yardımcı olacaklardır bu resim hem net değil hem yakın değil.

(01.03.2013, Saat:11:27)trm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayaklar ve gagalar net değil bu şekilde doğru tahmin yapmak zor. Soldaki daha büyük. Sağdakinin gözlerinide tam göremedim ama 6-8 aylık civarı sanırım. Angel



10gxmwg.jpg

2dsfjep.jpg



bide bunlara bakın

1ekr4.jpg

2hrjsz5.jpg
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:34
#5
resimler net olmamakla beraber dişi 1 yaş civarı erkek ise 8.9 aylık gibime geldi.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:34
#6
Evet dediğim gibi sağdaki gözler henüz yuvarlak, gaga pürüzsüz, ayaklarda öyle. 6-8 aylık , diğeride 1 yaş civarı.
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:37
#7
şuan yuvalıkta yavruları var sultanlar ortalama kaç ayda yavru yapacak duruma geliyorlarki
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:52
#8
olgun dönemleri genelde 11,12 aylık olduklarında başlar tabi daha erken ve daha geç olgunluğa erişenlerde oluyor.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:12:04
#9
hmmm ama bana dişinin yaşı büyük gibi geliyor çünkü gagası ayakları çok kaba Smile
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:12:37
#10
(01.03.2013, Saat:12:04)tanerermec Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hmmm ama bana dişinin yaşı büyük gibi geliyor çünkü gagası ayakları çok kaba Smile

Dediğim gibi dişi solda kalan oluyor heralde. 6-7 aylıkken kur ötüşleri başlar kuşların, 1 yaş gayet normaldir çiftleşmek için.
Ara
 


yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda konusu
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunun Linki Direk Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunun HTML Kodu HTML Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusu BBCode Linki BBCode Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALEXANDER PAPAĞANIM YAŞ TAHMİNİ datrom 1 85 15.02.2017, Saat:22:33
Son Yorum: Mustafah11
  Yaş tahmini için bakabilirmisiniz lütfen! Nihatcbci 8 230 08.02.2017, Saat:22:21
Son Yorum: Nihatcbci
  Kuyruk alti cinsiyet tahmini Erdi154 8 215 08.02.2017, Saat:14:44
Son Yorum: Mustafah11
  Yaş Ve Cinsiyet Tahmini apachee 2 132 04.02.2017, Saat:18:12
Son Yorum: newceri
  Cinsiyet tahmini amatörler yapmasın lütfen... AhmetGumus 26 842 01.02.2017, Saat:13:54
Son Yorum: AhmetŞ
  WF Cinsiyet ve Yaş Tahmini egemercanoglu 3 165 09.01.2017, Saat:20:15
Son Yorum: candark4349
  WF Sultan Cinsiyet ve yAŞ tAHMİNİ egemercanoglu 2 166 06.01.2017, Saat:19:43
Son Yorum: egemercanoglu
  Yas tahmini alabilirmiyim alici99 0 109 04.01.2017, Saat:19:14
Son Yorum: alici99
Smile Cinsiyeti ve yaşı hakkında tahmini olan var mı ? Alprncyln 4 250 28.12.2016, Saat:00:33
Son Yorum: Alprncyln
  Arkadaşlar Yeni Lutino Aldım Yaş ve Cins Tahmini İstiyorum Cappadocialı 5 220 16.12.2016, Saat:13:31
Son Yorum: Cappadocialı



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status