Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

tanerermec avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda


 Konu: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:24
#1
33wsf3l.jpg



soldaki dişi sağdaki erkek sultanım yaş hakkında yorum yapabilirmiyiz
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:26
#2
daha detaylı gaga ve ayak resimlerini çekerseniz arkadaşlar yardımcı olacaklardır bu resim hem net değil hem yakın değil.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:27
#3
Ayaklar ve gagalar net değil bu şekilde doğru tahmin yapmak zor. Soldaki daha büyük. Sağdakinin gözlerinide tam göremedim ama 6-8 aylık civarı sanırım. Angel
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:30
#4
(01.03.2013, Saat:11:26)xıdır Nickli Kullanıcıdan Alıntı: daha detaylı gaga ve ayak resimlerini çekerseniz arkadaşlar yardımcı olacaklardır bu resim hem net değil hem yakın değil.

(01.03.2013, Saat:11:27)trm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayaklar ve gagalar net değil bu şekilde doğru tahmin yapmak zor. Soldaki daha büyük. Sağdakinin gözlerinide tam göremedim ama 6-8 aylık civarı sanırım. Angel



10gxmwg.jpg

2dsfjep.jpg



bide bunlara bakın

1ekr4.jpg

2hrjsz5.jpg
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:34
#5
resimler net olmamakla beraber dişi 1 yaş civarı erkek ise 8.9 aylık gibime geldi.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:34
#6
Evet dediğim gibi sağdaki gözler henüz yuvarlak, gaga pürüzsüz, ayaklarda öyle. 6-8 aylık , diğeride 1 yaş civarı.
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:37
#7
şuan yuvalıkta yavruları var sultanlar ortalama kaç ayda yavru yapacak duruma geliyorlarki
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:52
#8
olgun dönemleri genelde 11,12 aylık olduklarında başlar tabi daha erken ve daha geç olgunluğa erişenlerde oluyor.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:12:04
#9
hmmm ama bana dişinin yaşı büyük gibi geliyor çünkü gagası ayakları çok kaba Smile
Ara
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:12:37
#10
(01.03.2013, Saat:12:04)tanerermec Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hmmm ama bana dişinin yaşı büyük gibi geliyor çünkü gagası ayakları çok kaba Smile

Dediğim gibi dişi solda kalan oluyor heralde. 6-7 aylıkken kur ötüşleri başlar kuşların, 1 yaş gayet normaldir çiftleşmek için.
Ara
 


yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda konusu
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunun Linki Direk Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunun HTML Kodu HTML Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusu BBCode Linki BBCode Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Exclamation Cinsiyet tahmini videolu azadnil 8 211 19.11.2016, Saat:00:41
Son Yorum: MrGrey
  Cinsiyet tahmini? Bol fotoğraflı PHI 2 193 14.11.2016, Saat:09:36
Son Yorum: PHI
  Cinsiyet ve yas tahmini lutfen Thechamurz 2 239 30.08.2016, Saat:01:24
Son Yorum: Theorres
  sultan lutino cinsiyet tahmini kerata 6 296 29.08.2016, Saat:09:32
Son Yorum: HarunÇ
  cinsiyet tahmini edoganer 3 223 22.08.2016, Saat:03:23
Son Yorum: leonardeo
  acil!!! cinsiyet tahmini kutlu0686 5 293 21.08.2016, Saat:17:09
Son Yorum: newceri
  Cins ve yaş tahmini lütfen crazy34 0 157 20.08.2016, Saat:09:47
Son Yorum: crazy34
  cinsiyet tahmini yardım kutlu0686 6 336 15.08.2016, Saat:18:59
Son Yorum: kutlu0686
  Üstadlar yeni kuşum cinsiyet ve yaş tahmini Sarısultan34 8 406 07.07.2016, Saat:17:02
Son Yorum: Sarısultan34
  Cinsiyet tahmini dişi diye alındı Ragnar 11 600 04.07.2016, Saat:22:03
Son Yorum: HarunÇ



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status