Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

tanerermec avatar
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda


 Konu: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:24
#1
[Resim: 33wsf3l.jpg]



soldaki dişi sağdaki erkek sultanım yaş hakkında yorum yapabilirmiyiz
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:26
#2
daha detaylı gaga ve ayak resimlerini çekerseniz arkadaşlar yardımcı olacaklardır bu resim hem net değil hem yakın değil.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:27
#3
Ayaklar ve gagalar net değil bu şekilde doğru tahmin yapmak zor. Soldaki daha büyük. Sağdakinin gözlerinide tam göremedim ama 6-8 aylık civarı sanırım. Angel
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:30
#4
(01.03.2013, Saat:11:26)xıdır demiş ki: daha detaylı gaga ve ayak resimlerini çekerseniz arkadaşlar yardımcı olacaklardır bu resim hem net değil hem yakın değil.

(01.03.2013, Saat:11:27)trm demiş ki: Ayaklar ve gagalar net değil bu şekilde doğru tahmin yapmak zor. Soldaki daha büyük. Sağdakinin gözlerinide tam göremedim ama 6-8 aylık civarı sanırım. Angel



[Resim: 10gxmwg.jpg]

[Resim: 2dsfjep.jpg]



bide bunlara bakın

[Resim: 1ekr4.jpg]

[Resim: 2hrjsz5.jpg]
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:34
#5
resimler net olmamakla beraber dişi 1 yaş civarı erkek ise 8.9 aylık gibime geldi.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:34
#6
Evet dediğim gibi sağdaki gözler henüz yuvarlak, gaga pürüzsüz, ayaklarda öyle. 6-8 aylık , diğeride 1 yaş civarı.
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:37
#7
şuan yuvalıkta yavruları var sultanlar ortalama kaç ayda yavru yapacak duruma geliyorlarki
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:11:52
#8
olgun dönemleri genelde 11,12 aylık olduklarında başlar tabi daha erken ve daha geç olgunluğa erişenlerde oluyor.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:12:04
#9
hmmm ama bana dişinin yaşı büyük gibi geliyor çünkü gagası ayakları çok kaba Smile
 Konu: Cvp: yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda
 Tarih: 01.03.2013, Saat:12:37
#10
(01.03.2013, Saat:12:04)tanerermec demiş ki: hmmm ama bana dişinin yaşı büyük gibi geliyor çünkü gagası ayakları çok kaba Smile

Dediğim gibi dişi solda kalan oluyor heralde. 6-7 aylıkken kur ötüşleri başlar kuşların, 1 yaş gayet normaldir çiftleşmek için.
 


yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda konusu
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunun Linki Direk Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunun HTML Kodu HTML Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusu BBCode Linki BBCode Link
yaş tahmini yapabilirmiyiz ben pek anlamıyorumda Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yaş ve cinsiyet tahmini Fmc25 4 129 11 saat önce
Son Mesaj: Emrullah
  Cins ve yas tahmini Ömer94 34 835 24.03.2017, Saat:07:55
Son Mesaj: Ömer94
  cinsiyet ve yaş tahmini Özgürözdemir 5 255 14.03.2017, Saat:14:37
Son Mesaj: newceri
  Yas tahmini yapmakta zorlanıyorum(bilgim yok) Ukalaboy 7 214 08.03.2017, Saat:01:46
Son Mesaj: Ukalaboy
  ALEXANDER PAPAĞANIM YAŞ TAHMİNİ datrom 1 132 15.02.2017, Saat:22:33
Son Mesaj: Mustafah11
  Yaş tahmini için bakabilirmisiniz lütfen! Nihatcbci 8 291 08.02.2017, Saat:22:21
Son Mesaj: Nihatcbci
  Kuyruk alti cinsiyet tahmini Erdi154 8 276 08.02.2017, Saat:14:44
Son Mesaj: Mustafah11
  Yaş Ve Cinsiyet Tahmini apachee 2 179 04.02.2017, Saat:18:12
Son Mesaj: newceri
  Cinsiyet tahmini amatörler yapmasın lütfen... AhmetGumus 26 968 01.02.2017, Saat:13:54
Son Mesaj: AhmetŞ
  WF Cinsiyet ve Yaş Tahmini egemercanoglu 3 205 09.01.2017, Saat:20:15
Son Mesaj: candark4349



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status