Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

Haluké avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Ürün yorumu


 Konu: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:20:36
#1
http://www.adresemama.com/QH-IKI-KATLI-S...-7725.html

Şu ürünün fiyatı, iki çift sultan için kullanılma durumu, yuvalık felan nasıl takarım konusunda fikir belirtirseniz sevinirim.
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:21:02
#2
haluk abi ben fiyattan hiçirşey anlamadım havale fiyatı nerde adrese mama fiyatı nerde piyasa fiyatı nerde birde bana kalırsa hiç almam kendin el emeği göz nuru salma yap tabi vaktin varsa
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:21:04
#3
(19.08.2013, Saat:21:02)apache Nickli Kullanıcıdan Alıntı: haluk abi ben fiyattan hiçirşey anlamadım havale fiyatı nerde adrese mama fiyatı nerde piyasa fiyatı nerde birde bana kalırsa hiç almam kendin el emeği göz nuru salma yap tabi vaktin varsa

dikkatimi çeken havale fiyatı oldu zaten. o fiyata böyle bir kafes alıp kafes derdinden kurtulsam mı diyorum
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:21:06
#4
(19.08.2013, Saat:21:04)seththeking Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19.08.2013, Saat:21:02)apache Nickli Kullanıcıdan Alıntı: haluk abi ben fiyattan hiçirşey anlamadım havale fiyatı nerde adrese mama fiyatı nerde piyasa fiyatı nerde birde bana kalırsa hiç almam kendin el emeği göz nuru salma yap tabi vaktin varsa

dikkatimi çeken havale fiyatı oldu zaten. o fiyata böyle bir kafes alıp kafes derdinden kurtulsam mı diyorum

abi siteyi bir sorup soruştur gerekirse firmayı ara fiyatta yanlışlık olmasın şikayetvar.com a bile bak firma için şikayet varmı az para değil yine yaklaşık 200 tl
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:21:11
#5
bir arayayım yarın.
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:21:15
#6
çatısı hariç diğer herşeyiyle bilikte güzel bir kafes ama site güvenilir mi bilmiyorum Huh
aslında daha genişi var ben de buna bayıldım var mı bununda havaleyle 200 e düşeni Alkis

http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayva...m-64076514

ürün açıklamasında da
QH PAPAĞAN KAFESİ PİRİNÇ KAPLAMA (46.5 x 36 x 57.5) CM

Fiyat : 119,90 TL KDV DAHİL

yazıyor ohooooo Smile
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:21:27
#7
Ben daha oncr alışveriş yapmistim bu siteden ama havale ile yapmadim. Havale fiyati gerçekten cok uygunmus haluk alirsan bizede bilgi verSmile
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 19.08.2013, Saat:23:40
#8
bu kadar fiyat farkı tuhaf geldi banada
WF Cinnamon.. oğluşumm
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 20.08.2013, Saat:00:05
#9
(19.08.2013, Saat:20:36)seththeking Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://www.adresemama.com/QH-IKI-KATLI-S...-7725.html

Şu ürünün fiyatı, iki çift sultan için kullanılma durumu, yuvalık felan nasıl takarım konusunda fikir belirtirseniz sevinirim.
Haluk abi bunun gibi kafesler ucuz fiyata satan Konyalı biri vardı sahibinden.com'da ilanları vardı bi bak istersen
Ara
 Konu: Cvp: Ürün yorumu
 Tarih: 20.08.2013, Saat:20:10
#10
Eşimi ikna edemedim. Yukarıdaki ürün bana çok mantıklı gelmişti. Ama çözemediğim sorunları da var gibi.

İlerisi için birkaç sorum olacak
1. Dış yuvalık mı iç yuvalık mı?
2. Kafes tülüne alternatif başlığındaki gibi etrafını nasıl çevirsem ki?


Mehmet : İlan göndersene bana. Bugün internetim var. Smile
Ara
 


Ürün yorumu konusu
Ürün yorumu Konusunun Linki Direk Link
Ürün yorumu Konusunun HTML Kodu HTML Link
Ürün yorumu Konusu BBCode Linki BBCode Link
Ürün yorumu Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kafes yorumu ve kafesin iç dizaynı emregb 9 2,226 20.11.2013, Saat:13:30
Son Yorum: Koala



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status