Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

ßurak avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Sizinle köpeğimi paylaşıyorum..


 Konu: Sizinle köpeğimi paylaşıyorum..
 Tarih: 06.04.2012, Saat:13:54
#1
çok özür diliyorum arkadaşlar ben sizle köpeğimi tanıştırmayı unuttum bakmayın köpek dediğime hayatımın en önemli parçası o bir üreticinin elinde kalan bir güzellik o bize geldiğinde kafasında kocaman bir apse ve vucudunda yaralar vardı almasaymışız 3 güne sokağa bırakıyorlarmış anlayacağınız bir nevi kurtarıcı olduk tam golden mı değil mi tartışılır ama önemli değil bizim için bunlarda kışın çekilen fotolarımız Smile
44m5x.jpg
44m6s.jpg

44m78.jpg
44m82.jpg
44m8x.jpg
SOKAK HAYVANLARI YÜZLERCE YILDIR VARLAR VE VAR OLACAKLAR !
 Konu: Cvp: ben sizle itimi paylaşmayı unuttum
 Tarih: 06.04.2012, Saat:14:04
#2
çok iyi kaybolan köpeğimi hatırlattı kerata F04
:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::
Ara
 Konu: Cvp: Cvp: ben sizle itimi paylaşmayı unuttum
 Tarih: 06.04.2012, Saat:14:24
#3
(06.04.2012, Saat:14:04)Reis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok iyi kaybolan köpeğimi hatırlattı kerata F04
nasıl abi ya nasıl kayboldu ?
SOKAK HAYVANLARI YÜZLERCE YILDIR VARLAR VE VAR OLACAKLAR !
 Konu: Cvp: ben sizle itimi paylaşmayı unuttum
 Tarih: 06.04.2012, Saat:14:28
#4
çaldılar heralde bilemiyorum bunun siyahıydı Smile
:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::
Ara
 Konu: Cvp: Cvp: ben sizle itimi paylaşmayı unuttum
 Tarih: 06.04.2012, Saat:14:46
#5
(06.04.2012, Saat:14:28)Reis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çaldılar heralde bilemiyorum bunun siyahıydı Smile
geçmiş olsun be abi Sad
SOKAK HAYVANLARI YÜZLERCE YILDIR VARLAR VE VAR OLACAKLAR !
 Konu: Cvp: ben sizle itimi paylaşmayı unuttum
 Tarih: 06.04.2012, Saat:15:47
#6
hiç sevimli değilmiş özellikle son resim :p
 Konu: Cvp: ben sizle itimi paylaşmayı unuttum
 Tarih: 06.04.2012, Saat:15:51
#7
burakcım çok sevimli, uzun yıllar dostun olur umarım ama o başlık olmuş mu hiç ? Smile
Ara
 Konu: Cvp: Cvp: ben sizle itimi paylaşmayı unuttum
 Tarih: 06.04.2012, Saat:16:01
#8
(06.04.2012, Saat:15:51)EBakırhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: burakcım çok sevimli, uzun yıllar dostun olur umarım ama o başlık olmuş mu hiç ? Smile

abi ben onu severken itim diye sevdiğim için problem olmaz diye düşündüm Smile
SOKAK HAYVANLARI YÜZLERCE YILDIR VARLAR VE VAR OLACAKLAR !
 


Sizinle köpeğimi paylaşıyorum.. konusu
Sizinle köpeğimi paylaşıyorum.. Konusunun Linki Direk Link
Sizinle köpeğimi paylaşıyorum.. Konusunun HTML Kodu HTML Link
Sizinle köpeğimi paylaşıyorum.. Konusu BBCode Linki BBCode Link
Sizinle köpeğimi paylaşıyorum.. Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status