Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

tibet avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.


 Konu: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:15:58
#1
Sayısalım , sizde zorlandınız mı bilmiyorum fakat ben çok zorlanıyorum dersleri anlamakta çoğunu anlamıyorum. Fakat lise 1 de böyle degildi. Hocalardan kaynaklana bilir mi çünkü hocalarımız değişti . Abiler ablalar bir fikir lütfen.
Padişahım Smile Sultan dersem beni döver:
Efem <3

Yaşayan Mubişlerim:
Gıdık
Cingöz Smile
Ölen Mubişlerim:Bıdık <3 Şirin
Anna Maria <3 Gümüş [R.I.P] Güzel kuşlarım Sad
Ara
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:16:48
#2
Ben lise 2'de sınıfta kaldım ama derslerle ilgisi yoktu benim bıçaklanma mevzu falan oldu gidemedim ondan ama sana şunu söyleyeyim dersler çok basit şu an okulu bıraktığım için tekrar üniversite sınavına hazırlanıyorum sizin konuları tekrar görüyorum yani ve çok basitler sadece lisedeyken hayat çok laylaylom oluyor daha çocuk olduğundan akıllar başka yerde oluyor dersler çok kasıyormuş gibi geliyor aslında öyle bir şey yok çok kolay, eğer iyi bir üniversite istiyorsan hayattan soyutlan derslerine haldır haldır çalış, yok arkadaş okumaya niyetim yok dersen hayatını yaşa sakın liseyi kafana takma bunun orta noktasını bulmaya çalışırsan çok daha kötü oluyor ne hayattan zevk alıyorsun ne adam gibi okul puanın geliyor kendimden biliyorum.Çok uzun oldu be.
Ara
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:16:59
#3
ben anadolu lisesinde dil bölümü öğrencisiyim lise 2 yim ne olduysa bu sene çok kazık atmaya başladı hocalar Smile
SOKAK HAYVANLARI YÜZLERCE YILDIR VARLAR VE VAR OLACAKLAR !
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:17:52
#4
(26.03.2012, Saat:15:58)tibet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sayısalım , sizde zorlandınız mı bilmiyorum fakat ben çok zorlanıyorum dersleri anlamakta çoğunu anlamıyorum. Fakat lise 1 de böyle degildi. Hocalardan kaynaklana bilir mi çünkü hocalarımız değişti . Abiler ablalar bir fikir lütfen.

Çalış kardeşim.Çalışanı Allah görür.Hocalarında mutlaka görücektir.Anlamadığın yerleri tekrar tekrar sor.Her şeyin mutlaka bir zorluğu vardır.Zorlukları çalışarak aşmak biz insanlar içindir.
Çalış gerisi kendiliğinden gelir...
Ara
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:19:06
#5
abicim lise 2 zor diyorsan üniversiteye hiç gitme. hele itü'de mühendislik hiç okuma. hayattan bezdim Acik-agizli-gulumseme sen biraz çalış lise hallolur. zor değil yani. sadece düzenli çalışmakla ilgili. yeni şeyler öğreneceksin. bunlar sana yabancı konular olacak. düzenli ders çalışıp bunları hazım etmen lazım. emin ol çalışınca çok kolay yaparsın. çalışmana rağmen yapamayacağın zamanlar üniversite yılları olacak. Acik-agizli-gulumseme daha bugün elektronik sınavından çıkmış biri olarak çok doluyum, konuşursam site kapanır Acik-agizli-gulumseme
    Beyfendi
  • Mutasyon : Pearl
  • Cinsiyet : Erkek
  • İsim : Reis
  • Doğum Tarihi : 18 Aralık 2011




Ara
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:19:44
#6
kardesim sayisal ogrencisinin temeli lise 2 dedir. polinom trigonometri falan filan derken senin yillarca ewrilip cevrilip karsina cikicak seylerin baslangicidir lise 2 dekiler. lise 2 yi temiz bir sekilde hallettin mi dierleri onun ustune bina edilir. calisinca her halukarda altindan kalkilabilicek konular ama merak etme.
Ara
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:20:09
#7
9. sınıf en zoru 10 sınıf çok kolay 11. sınıf çok rahat Smile
Ara
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:20:12
#8
ben lise bir deyimsayısal istiyorum inşallah su an sayısallarım iyi ama sen sayısal 2 de oldugundan ve lise 2 de oldugundan lise 1 de gördüklerini yine görüceksin ama agırlaştırılmış ve ayrıntılı şekilde yani sayısal lise 2 de cok calışmak gerekiyor
Aybars 16 Öğrenci
Evcillerim Acik-agizli-gulumseme pek değil ama Smile
20*20*20 Pterinochilus murinus (tarantula)
20*20*20 Lasiodora klugi (tarantula)
20*20*20 Brachapelma albicepas (tarantula)
30*30*30 Nano bitkili karides akvaryumu
100*40*60 Canlı doğuran Amerikan karışık Akvaryum
120*50*50 Bitkili Pirana akvaryumu (Natteri)
120*60*60 Tedy & Çapkın (Bearded dragon & Sakallı ejder)
Ara
 Konu: Cvp: Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.
 Tarih: 26.03.2012, Saat:20:28
#9
Haklısınız herşeyin başı çalışmakta , sene başında çalışıcam diyorsun 1 ay felan çalışıyorsun sonra bir bırakıyorsun. Ondan sonra çalışmak istesende ipin ucunu kaçırınca bir daha olmuyor. (Benim için) Benim 9. sınıfım daha rahat geçmişti Smile Sadece sayısal olarak matematigim 3 dü biyolojim 4 dü. Digerleri 5 di sayısalların. Şimdi nerdeee Smile
Padişahım Smile Sultan dersem beni döver:
Efem <3

Yaşayan Mubişlerim:
Gıdık
Cingöz Smile
Ölen Mubişlerim:Bıdık <3 Şirin
Anna Maria <3 Gümüş [R.I.P] Güzel kuşlarım Sad
Ara
 


Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum. konusu
Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.  Konusunun Linki Direk Link
Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.  Konusunun HTML Kodu HTML Link
Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.  Konusu BBCode Linki BBCode Link
Lise 2 mi zor yoksa ben mi çalışmıyorum.  Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status