Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

Açelya avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- konuşuyorum ama dinlemiyor


 Konu: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:00:48
#1
arkadaşlar boncuğumu konuşturmak için kelime tekrarı ediyorum.ama beni dinlemiyor gibi.omzumdayken konuşuyorum gözlerini kapatıyor.sizce bu durumda dinliyor mu yoksa uyuyor mudur? ve ben omzumda yada elimde değilken konuşsam benı duyup dinler mi? msela ben koltukta oturuyorum o da yanımdaki masanın üstünde konuşmamın faydası olur mu yani beni duyması yeterlimidir?

sizin kuşlarınız siz konuşurken nasıl dinliyor.mesela muhabbet kuşları insanın ağzının içine girer dinlemek için sultanlarda böyle midir?yoksa benim kuşun umrunda değil miyim?
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg


Ara
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:01:00
#2
(17.12.2012, Saat:00:48)missdance Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar boncuğumu konuşturmak için kelime tekrarı ediyorum.ama beni dinlemiyor gibi.omzumdayken konuşuyorum gözlerini kapatıyor.sizce bu durumda dinliyor mu yoksa uyuyor mudur? ve ben omzumda yada elimde değilken konuşsam benı duyup dinler mi? msela ben koltukta oturuyorum o da yanımdaki masanın üstünde konuşmamın faydası olur mu yani beni duyması yeterlimidir?

sizin kuşlarınız siz konuşurken nasıl dinliyor.mesela muhabbet kuşları insanın ağzının içine girer dinlemek için sultanlarda böyle midir?yoksa benim kuşun umrunda değil miyim?

size bakması önemli değil sesinizi duyması yeterli ben bugün çok şaşırdım işlerimden dolayı eve geç gelip erken gidiyorum bu aralar hiç albino sultanıma vakit ayıramadım eğitimi için fakat bugün çok şaşırtıcı bir şey oldu çikoyu saldım ama pambık ( albino ) kafesten çıkmadı bi ara baktım cıngılbey cıngılbey şarkısını ıslıkla çalıyor ben önce çiko sandım çünkü hep o yapardı albinodan ses çıkmazdı sadece melodik öterdi bir baktım pambık çalıyormuş hangi ara öğrendi anlamadım ben hiç ona o ıslığı çalmadım kendisi çikodan öğrenmiş Acik-agizli-gulumseme
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:01:02
#3
ay yerim ben onu cingıl bellinin Acik-agizli-gulumseme benim muhabbet konuşsa örnek alacakta o daha uyuz Acik-agizli-gulumseme ben konuşuyorum inşallah dinliyordur Acik-agizli-gulumseme
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg


Ara
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:01:09
#4
ben sesimi kaydedip sürekli kaydı dinletiyorum odada yokken. sesime çok alıştı. bu yöntemle muhabbet kuşumu insan gibi konuşturdum ama lutinom dişi sadece bana alışkın bir türlü konuşturamadım.
Ara
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:01:14
#5
nereye kaydettiniz acaba?
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg


Ara
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:01:18
#6
dişiyse konuşmaz
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:01:20
#7
flahbellek iş görüyor ama ben değil yiğenlerim yaptı oldu şuan konuşuyor kuşları sanırım konuşan kuşlarını satacam bi kaç güne wf erkek çıkmıştıya birini satmaları lazım bende wf dursun konuşanı satalım dedim çünkü wf de konuşmaya başladı gel oğlum gel diyor Acik-agizli-gulumseme

pardon unutmuşum flash tan ses sistemine takıp akşama kadar dinletiyorlar çünkü gündüz ev boş oluyor Acik-agizli-gulumseme
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:03:12
#8
ben sesimi telefona kaydedip bilgisayara attım ses dosyasını. bilgisayarda süreli tekrarlanıyor günde yarım saat civarı dinletiyordum muhabbetime ve çok işe yaramıştı. ama papağana çok fazla yapmadım açıkçası fakat ona da işe yarar diye düşünüyorum.
Ara
 Konu: Cvp: konuşuyorum ama dinlemiyor
 Tarih: 17.12.2012, Saat:12:32
#9
teşekkür ederim öyle yapayım bende.telefona kaydedip dinleteyim.
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg


Ara
 


konuşuyorum ama dinlemiyor konusu
konuşuyorum ama dinlemiyor Konusunun Linki Direk Link
konuşuyorum ama dinlemiyor Konusunun HTML Kodu HTML Link
konuşuyorum ama dinlemiyor Konusu BBCode Linki BBCode Link
konuşuyorum ama dinlemiyor Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status