Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

callisto avatar
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)


 Konu: Wink  Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:35
#1
Merhabalar,

Ben de sultan papağanı edinmek istiyorum. Küçükken petshoptan almıştık, ancak sonra hastalandı ve veterinere götürdüğümde yolda çoktan ölmüştü. O zaman küçük olduğumdan iyi bakamamıştım. Ancak şimdi evim daha müsait ve bakabileceğim.

Beyaz bir sultan papağanı yavrusu almak istiyorum. Petshoplara güvenemiyorum, sonradan aldığım hayvanın hasta çıkmasını filan istemiyorum. İstanbul'da nereden alabilirim lutino pied bir yavru? Bu konuda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler Smile
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:50
#2
meraba zyenep hoş geldiniz. burada zaman gecirip biraz bilgi edinin isterseniz forumda yawru satan arakdaslar var petshoplara güvenme birincisi evcil olmuyor 2.cisi yavru diye büyük kus veriyorlar. buradakı arakdaslar kendi yavruları oldugu için doğum tarihini bile verebilir sizeSmile)
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:54
#3
zeynep hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz çok şanslısınız forumda tamda sizin istediğiniz gibi lutino bir kuş var yavru uysal fiyatta anlaşırsanız öneririm bilinçli bir satıcı link : http://www.sultanpapaganlari.com/konu-sa...erkek.html
hayırlı olur inş.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:58
#4
hoş geldiniz . Forumumuz gerçekten çok eğlencelidir
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:01:06
#5
(17.09.2012, Saat:00:54)mervano demiş ki: zeynep hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz çok şanslısınız forumda tamda sizin istediğiniz gibi lutino bir kuş var yavru uysal fiyatta anlaşırsanız öneririm bilinçli bir satıcı link : http://www.sultanpapaganlari.com/konu-sa...erkek.html
hayırlı olur inş.

Çok teşekkür ederim ilginiz için, ancak zaten foruma girer girmez satış kısmını incelemiştim. Bahsettiğiniz konu sultancık satıldığı için kilitlendi Smile Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim.

(17.09.2012, Saat:00:50)vaLkan demiş ki: meraba zyenep hoş geldiniz. burada zaman gecirip biraz bilgi edinin isterseniz forumda yawru satan arakdaslar var petshoplara güvenme birincisi evcil olmuyor 2.cisi yavru diye büyük kus veriyorlar. buradakı arakdaslar kendi yavruları oldugu için doğum tarihini bile verebilir sizeSmile)

Tam da bu dediğiniz sebeplerden dolayı petshoplara güvenmiyorum. Ayrıca hasta da olabiliyor oradan alınan kuşlar ne yazık ki.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:01:22
#6
Hoşgeldiniz.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:02:33
#7
neyse hayırlısı olsun umarım istediğin bir sultancık edinirsin.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:04:44
#8
Hoşgeldiniz zeynep hanım Smile
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:09:46
#9
Hoşgeldiniz zeynep hanım
albino Male
albino Female

[Resim: http://i44.tinypic.com/9iafd2.jpg]
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:10:02
#10
Foruma hoş geldiniz. Öncelikle aceleci olmayın ve beklemlisiniz.Gördüğünüz ilk kuşu sahiplenmeyin.Bu arada forumun satış ilanları dışında diğer konularıda yiyip yutun kuşunuzu yaşatmak da ve eğitiminde çığır açtırıcaktır Smile
 


Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) konusu
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunun Linki Direk Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunun HTML Kodu HTML Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusu BBCode Linki BBCode Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Selamlar Herkese bakirli. mb 8 155 23.03.2017, Saat:13:45
Son Mesaj: totti
  Herkese merhaba ? Mka688 8 212 09.03.2017, Saat:15:46
Son Mesaj: Mka688
Exclamation Sultan papağanı kırık gaga Mgcntr 6 210 04.03.2017, Saat:01:47
Son Mesaj: Mgcntr
  Herkese Merhaba osman57 2 83 02.03.2017, Saat:14:45
Son Mesaj: osman57
  herkese merhaba sena.yuvaci 4 118 02.03.2017, Saat:00:49
Son Mesaj: totti
Fikir Eve yeni giren sultan papağanı hakkında mst.kar 6 175 01.03.2017, Saat:17:13
Son Mesaj: altinkilici
  Sultan yavru üç aylık daha ve fazla ötmüyor kısa ötüşler yapıyo sebebi nedir ? emrahkolcu25 4 131 23.02.2017, Saat:13:32
Son Mesaj: emrahkolcu25
  Herkese merhaba Yücel.sentürk 4 120 22.02.2017, Saat:14:25
Son Mesaj: totti
  Merhaba, kuşumu soğukta nasıl taşıyabilirim? altinkilici 4 146 13.02.2017, Saat:23:37
Son Mesaj: Ayşe32
  Merhaba Eses26 6 171 13.02.2017, Saat:01:21
Son Mesaj: Eses26



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status