Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Mybestpetshop
callisto avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)


 Konu: Wink  Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:35
#1
Merhabalar,

Ben de sultan papağanı edinmek istiyorum. Küçükken petshoptan almıştık, ancak sonra hastalandı ve veterinere götürdüğümde yolda çoktan ölmüştü. O zaman küçük olduğumdan iyi bakamamıştım. Ancak şimdi evim daha müsait ve bakabileceğim.

Beyaz bir sultan papağanı yavrusu almak istiyorum. Petshoplara güvenemiyorum, sonradan aldığım hayvanın hasta çıkmasını filan istemiyorum. İstanbul'da nereden alabilirim lutino pied bir yavru? Bu konuda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler Smile
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:50
#2
meraba zyenep hoş geldiniz. burada zaman gecirip biraz bilgi edinin isterseniz forumda yawru satan arakdaslar var petshoplara güvenme birincisi evcil olmuyor 2.cisi yavru diye büyük kus veriyorlar. buradakı arakdaslar kendi yavruları oldugu için doğum tarihini bile verebilir sizeSmile)
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:54
#3
zeynep hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz çok şanslısınız forumda tamda sizin istediğiniz gibi lutino bir kuş var yavru uysal fiyatta anlaşırsanız öneririm bilinçli bir satıcı link : http://www.sultanpapaganlari.com/konu-sa...erkek.html
hayırlı olur inş.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:58
#4
hoş geldiniz . Forumumuz gerçekten çok eğlencelidir
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:01:06
#5
(17.09.2012, Saat:00:54)mervano Nickli Kullanıcıdan Alıntı: zeynep hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz çok şanslısınız forumda tamda sizin istediğiniz gibi lutino bir kuş var yavru uysal fiyatta anlaşırsanız öneririm bilinçli bir satıcı link : http://www.sultanpapaganlari.com/konu-sa...erkek.html
hayırlı olur inş.

Çok teşekkür ederim ilginiz için, ancak zaten foruma girer girmez satış kısmını incelemiştim. Bahsettiğiniz konu sultancık satıldığı için kilitlendi Smile Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim.

(17.09.2012, Saat:00:50)vaLkan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: meraba zyenep hoş geldiniz. burada zaman gecirip biraz bilgi edinin isterseniz forumda yawru satan arakdaslar var petshoplara güvenme birincisi evcil olmuyor 2.cisi yavru diye büyük kus veriyorlar. buradakı arakdaslar kendi yavruları oldugu için doğum tarihini bile verebilir sizeSmile)

Tam da bu dediğiniz sebeplerden dolayı petshoplara güvenmiyorum. Ayrıca hasta da olabiliyor oradan alınan kuşlar ne yazık ki.
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:01:22
#6
Hoşgeldiniz.
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:02:33
#7
neyse hayırlısı olsun umarım istediğin bir sultancık edinirsin.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:04:44
#8
Hoşgeldiniz zeynep hanım Smile
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:09:46
#9
Hoşgeldiniz zeynep hanım
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:10:02
#10
Foruma hoş geldiniz. Öncelikle aceleci olmayın ve beklemlisiniz.Gördüğünüz ilk kuşu sahiplenmeyin.Bu arada forumun satış ilanları dışında diğer konularıda yiyip yutun kuşunuzu yaşatmak da ve eğitiminde çığır açtırıcaktır Smile
Ara
 


Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) konusu
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunun Linki Direk Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunun HTML Kodu HTML Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusu BBCode Linki BBCode Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba, kuşumu soğukta nasıl taşıyabilirim? altinkilici 4 87 13.02.2017, Saat:23:37
Son Yorum: Ayşe32
  Merhaba Eses26 6 106 13.02.2017, Saat:01:21
Son Yorum: Eses26
  Herkeze Merhaba Çağlayan Levent 10 194 11.02.2017, Saat:11:42
Son Yorum: raifmeric
  Merhaba gokleydem 13 268 27.01.2017, Saat:14:55
Son Yorum: gokleydem
Wink Yeni sultan Sever mordecai 3 134 23.01.2017, Saat:00:02
Son Yorum: Ayşe32
  Merhaba, Cinsiyet - Sağlık Durumu - Yaş Yorumu ketçap 6 269 17.01.2017, Saat:22:38
Son Yorum: ketçap
  Sultan papağanımız yarasa gibi davranıyor.. Kokocuk 2 273 31.12.2016, Saat:02:23
Son Yorum: Ayşe32
  cumleten merhaba Ramco-1903 6 194 27.12.2016, Saat:22:15
Son Yorum: Ramco-1903
  Merhaba Hakan TAN 1 121 26.12.2016, Saat:20:23
Son Yorum: Hakan TAN
  Herkese selamlar pırpır 1 119 20.12.2016, Saat:18:31
Son Yorum: pırpır



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status