Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

callisto avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)


 Konu: Wink  Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:35
#1
Merhabalar,

Ben de sultan papağanı edinmek istiyorum. Küçükken petshoptan almıştık, ancak sonra hastalandı ve veterinere götürdüğümde yolda çoktan ölmüştü. O zaman küçük olduğumdan iyi bakamamıştım. Ancak şimdi evim daha müsait ve bakabileceğim.

Beyaz bir sultan papağanı yavrusu almak istiyorum. Petshoplara güvenemiyorum, sonradan aldığım hayvanın hasta çıkmasını filan istemiyorum. İstanbul'da nereden alabilirim lutino pied bir yavru? Bu konuda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler Smile
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:50
#2
meraba zyenep hoş geldiniz. burada zaman gecirip biraz bilgi edinin isterseniz forumda yawru satan arakdaslar var petshoplara güvenme birincisi evcil olmuyor 2.cisi yavru diye büyük kus veriyorlar. buradakı arakdaslar kendi yavruları oldugu için doğum tarihini bile verebilir sizeSmile)
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:54
#3
zeynep hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz çok şanslısınız forumda tamda sizin istediğiniz gibi lutino bir kuş var yavru uysal fiyatta anlaşırsanız öneririm bilinçli bir satıcı link : http://www.sultanpapaganlari.com/konu-sa...erkek.html
hayırlı olur inş.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:00:58
#4
hoş geldiniz . Forumumuz gerçekten çok eğlencelidir
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:01:06
#5
(17.09.2012, Saat:00:54)mervano Nickli Kullanıcıdan Alıntı: zeynep hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz çok şanslısınız forumda tamda sizin istediğiniz gibi lutino bir kuş var yavru uysal fiyatta anlaşırsanız öneririm bilinçli bir satıcı link : http://www.sultanpapaganlari.com/konu-sa...erkek.html
hayırlı olur inş.

Çok teşekkür ederim ilginiz için, ancak zaten foruma girer girmez satış kısmını incelemiştim. Bahsettiğiniz konu sultancık satıldığı için kilitlendi Smile Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim.

(17.09.2012, Saat:00:50)vaLkan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: meraba zyenep hoş geldiniz. burada zaman gecirip biraz bilgi edinin isterseniz forumda yawru satan arakdaslar var petshoplara güvenme birincisi evcil olmuyor 2.cisi yavru diye büyük kus veriyorlar. buradakı arakdaslar kendi yavruları oldugu için doğum tarihini bile verebilir sizeSmile)

Tam da bu dediğiniz sebeplerden dolayı petshoplara güvenmiyorum. Ayrıca hasta da olabiliyor oradan alınan kuşlar ne yazık ki.
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:01:22
#6
Hoşgeldiniz.
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:02:33
#7
neyse hayırlısı olsun umarım istediğin bir sultancık edinirsin.
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:04:44
#8
Hoşgeldiniz zeynep hanım Smile
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:09:46
#9
Hoşgeldiniz zeynep hanım
Whiteface heavy pied Male
pearl lutino Female

http://i44.tinypic.com/9iafd2.jpg
Ara
 Konu: Cvp: Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :)
 Tarih: 17.09.2012, Saat:10:02
#10
Foruma hoş geldiniz. Öncelikle aceleci olmayın ve beklemlisiniz.Gördüğünüz ilk kuşu sahiplenmeyin.Bu arada forumun satış ilanları dışında diğer konularıda yiyip yutun kuşunuzu yaşatmak da ve eğitiminde çığır açtırıcaktır Smile
Ara
 


Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) konusu
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunun Linki Direk Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunun HTML Kodu HTML Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusu BBCode Linki BBCode Link
Herkese Merhaba! Ben de Sultan Papağanı Almayı İstiyorum :) Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sultan papağanı almadan ve aldıktan sonra... Eflatun61 0 55 28.11.2016, Saat:19:02
Son Yorum: Eflatun61
  Bendende Merhaba :) GORAX 15 425 20.11.2016, Saat:08:20
Son Yorum: Alpdna
  3 aylık bir sultan aldım.Miniğe hangi yemi tavsiye edersiniz. caner.saglam 2 130 18.11.2016, Saat:17:07
Son Yorum: gkhnsrydn
  Sultan cinsiyet hakkında sforce1906 1 138 17.11.2016, Saat:11:20
Son Yorum: hayriii
  merhaba ekrem01 1 91 16.11.2016, Saat:13:50
Son Yorum: HarunÇ
  merhaba raifmeric 0 94 25.10.2016, Saat:23:02
Son Yorum: raifmeric
  Merhaba Erkay 3 131 22.10.2016, Saat:12:08
Son Yorum: Erkay
  herkeze merhaba youozgur 9 193 20.10.2016, Saat:22:01
Son Yorum: youozgur
Bilgi Sultan papağanımın tüy sorunu samet5159 4 157 20.10.2016, Saat:20:36
Son Yorum: samet5159
  Acil yardım sultan papaganinin oluyor galibaa Ozlem00 2 188 11.10.2016, Saat:08:50
Son Yorum: AhmetŞ



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status