Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

Klf57 avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var


 Konu: erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var
 Tarih: 24.01.2013, Saat:01:47
#1
Arkadaslar merhaba.Daha evvelde yazmistim ama yinelemekte fayda olabilir 18aylik erkek normal grey bi sultanim var.
Ben onun yanina bir disi almak istiyorum fakat yumurta yaplarini istemiorum yani beraber oynasinlar oglum sIkIlmasin gun icinde bazen alt komsumun sultaninin sesini duyup cildiriyor

Acaba ben buna es alsam yumurta yapmamalari icin ne yapabilirim
gerek ev ortamim gerek sartlarimiz daha fazlasina musade etmez

simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
Ara
 Konu: Cvp: erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var
 Tarih: 24.01.2013, Saat:01:49
#2
yuvalık koymasan yeter heralde
Ara
 Konu: Cvp: erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var
 Tarih: 24.01.2013, Saat:01:55
#3
cevabin icin tesekkur ederim.
Sadece yuvalik koymamakla olucaksa en yakin zamanda oglumun kiz arkadasinida sizinle paylasirim
Ara
 Konu: Cvp: erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var
 Tarih: 24.01.2013, Saat:02:39
#4
(24.01.2013, Saat:01:47)Klf57 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar merhaba.Daha evvelde yazmistim ama yinelemekte fayda olabilir 18aylik erkek normal grey bi sultanim var.
Ben onun yanina bir disi almak istiyorum fakat yumurta yaplarini istemiorum yani beraber oynasinlar oglum sIkIlmasin gun icinde bazen alt komsumun sultaninin sesini duyup cildiriyor

Acaba ben buna es alsam yumurta yapmamalari icin ne yapabilirim
gerek ev ortamim gerek sartlarimiz daha fazlasina musade etmez

simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim

aynen ben de yanına arkadaş almak istiyorum ama yumurtlarsa ilgilenemem diye şimdilik almıyorum eş.. eğer bi çözümü varsa düşünebilirim ben de Smile
Ara
 Konu: Cvp: erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var
 Tarih: 24.01.2013, Saat:02:42
#5
bana kalırsa yuva koymasanda yumurtlar ben eş aldım aldıgım günden beri dişi yumurtluyo yuvayı kaldrdım banamısın demedı gene yumurtluyo allahtan bostu ama son olanlar dolu artık torun sevecm inş bidaha düşün heleki kuluçkaya yattıklarındakı o kocaman dışkıları yokmu çıldırtıyo yanı ........... sen en iyisi yaşlı bitane dişi al Smile tecrübesiz ve cokta bilgili olmadan yazıyorum belirtıyımde belkı bi çözümü vardır bile olursa takipteyım
Ara
 Konu: Cvp: erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var
 Tarih: 24.01.2013, Saat:03:11
#6
aycan sen yakınsın bana Acik-agizli-gulumseme eğer olurda eş alırda yumurtlarlarsa yumurtaları bana wer Acik-agizli-gulumseme
Alyanak benim bir tanemm Heart Alkis Heart
Alyanak: Pied (E)
Akyanak:WF Pearl (D)
Ara
 


erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var konusu
erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var Konusunun Linki Direk Link
erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var Konusunun HTML Kodu HTML Link
erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var Konusu BBCode Linki BBCode Link
erkek sultanima es almak istiyorum fakat bir sorum var Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erkek sultan yuvaya girmeyi bıraktı . emirkeles06 0 51 30.11.2016, Saat:23:41
Son Yorum: emirkeles06
Heart Albino dişiye uygun erkek Bkotil 2 90 25.11.2016, Saat:11:31
Son Yorum: Bkotil
  merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size sorum olacak yardımcı olurmusunuz muhammet61 0 103 07.11.2016, Saat:00:06
Son Yorum: muhammet61
  Albino sultanima nasil es almaliyim dthuseyin 4 195 31.10.2016, Saat:22:34
Son Yorum: dthuseyin
  Kuşlarım 20gündür çiftleşiyor fakat CananSEVİL 1 95 22.10.2016, Saat:17:56
Son Yorum: mazlum
  Erkek ve yuvalık Ragnar 25 844 08.10.2016, Saat:16:22
Son Yorum: gzdrdgn
  2yaşında erkek oğlum pikacubusra 5 256 18.09.2016, Saat:02:48
Son Yorum: aytaç1993
  Erkek sultan kendi başına 1 yavru büyütebilir mi ErgunRtn 5 236 14.09.2016, Saat:18:32
Son Yorum: gzdrdgn
  Sizce bunlar eşmi birde yavru alınmış diyorlar doğrumudur biri erkek biri dişimi? abdullahemre83 9 356 25.08.2016, Saat:10:34
Son Yorum: abdullahemre83
  Bir sorum var Srkya00 2 161 20.07.2016, Saat:19:09
Son Yorum: Gogopesttgo



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status