Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

byrsl avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?


 Konu: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:26
#1
arkadaslar sultanım dişi gibi görünüyor zaten bı kac arkadas da oyle demıstı burada sorum şu ki ben alalı 3-4 ay kadar oldu ne kadarlıktı bana gelınce kaç aylık yaşı vs. bilgim yok biraz önce baska bı konu acıp resımlerını yukledım galerı bolumunda tekrar resım koymuyorum fazla kırlılık olmasın dıye tek kalınca cıglık atıyo resmen benı bırakıp bı yere gıtme dıyo bırını gorunce susuyo tek kalınca baslıyo bagırmaya Smile bende dıyorum bi eş alayım faydası olur mu ? Smile
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:29
#2
bence bir yaş civarı bir eş edinebilirsin böylece ilgisi ona çoğalır ayrıca oyun alanıda onları oyalamak için iyi bir arkadaş
LUTİNO DİŞİ DACİN
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:30
#3
eş almanız sizden kısmen uzaklaştırır ama güzel olur, Smile
KÜÇÜK AİLEM: http://www.sultanpapaganlari.com/konu-kucuk-ailem.html

Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:33
#4
benden pek uzaklaşamaz Smile sureklı tepesındeyım hem o benım hem ben onun Acik-agizli-gulumseme
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:45
#5
Uzaklaşır, sizden uzaklaşmazsa eş tutmaz. Eş almanızın bi anlamı kalmaz.
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:48
#6
hımm Smile neyse artık eşi olunca aramızdaki bağ kopmaz umarım
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 10.04.2013, Saat:00:09
#7
Belli ki sana alışmış ve seninle vakit geçirmekten çok hoşlanıyor.
Benim Çarli de aynı tabi ben eş almadım kendisine fakat işlerin yoğunluğundan pek ilgilenemeyince evde ki kuşlardan birini gözüne kestirip eş yapmış şimdi çoluk çocuğa karıştılar Smile
Fakat yinede bana vakit ayırmaktan geri kalmaz. Hem yuvasına hem yavruların hemde eşiyle ilgilenmesine rağmen benşmle de oynamayı ihmal etmez.
ama yaşı 1buçuk olunca ben eş seçti. o zamna akadar hep benimleydi.
kuşun yavruysa şimdi eş alma derim.
“Yapılırken heyacan duyulmayan işler başarılamaz”
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 10.04.2013, Saat:00:37
#8
Sultanlar Eş Aldığınızda Kesinlikle Sizde Uzaklaşırlar, Ama Bence Eş Vakti Gelmiş Smile
Ara
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 10.04.2013, Saat:10:07
#9
(10.04.2013, Saat:00:09)mik0789 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Belli ki sana alışmış ve seninle vakit geçirmekten çok hoşlanıyor.
Benim Çarli de aynı tabi ben eş almadım kendisine fakat işlerin yoğunluğundan pek ilgilenemeyince evde ki kuşlardan birini gözüne kestirip eş yapmış şimdi çoluk çocuğa karıştılar Smile
Fakat yinede bana vakit ayırmaktan geri kalmaz. Hem yuvasına hem yavruların hemde eşiyle ilgilenmesine rağmen benşmle de oynamayı ihmal etmez.
ama yaşı 1buçuk olunca ben eş seçti. o zamna akadar hep benimleydi.
kuşun yavruysa şimdi eş alma derim.

sorun da o ya zaten kuş kaç aylık yasında mı eş için uygun bı zaman mı onu bılmıyorum
Ara
 


Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? konusu
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusunun Linki Direk Link
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusunun HTML Kodu HTML Link
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusu BBCode Linki BBCode Link
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Resimdeki Grey kesin erkek mi?Yorum bekliyorum.. kerata 6 110 35 dakika önce
Son Yorum: kerata
  hangisi erkek hangisi dişi? kerata 18 352 4 saat önce
Son Yorum: bicirikkus
  Cinsi nedir dişi mi erkek mi nurullahoruc23 8 145 08.12.2016, Saat:22:33
Son Yorum: Haluké
  arkadaşlar kuş aldım erkek mi dişimi ona göre değişecem bekliyorum yorumları kerata 5 122 07.12.2016, Saat:14:05
Son Yorum: kerata
  3. Kusum artik erkek dediler fikirlerinizi bekliyorum cegacihan 5 234 21.11.2016, Saat:19:14
Son Yorum: cegacihan
  Erkek mi dişi mi yardımcı olur musunuz?? azadnil 10 314 15.11.2016, Saat:16:00
Son Yorum: aliyil62
Thumbs Up Ötüşü dişi mi, erkek mi? _videolu_ Mubişcan 2 172 04.11.2016, Saat:18:47
Son Yorum: HarunÇ
  sultanım dişi mi erkek mi ? herkesyolunda 5 264 11.10.2016, Saat:23:50
Son Yorum: herkesyolunda
  Turu ve hangisi disi hangisi erkek Yardim Edermisiniz Cengom63 0 206 12.08.2016, Saat:15:10
Son Yorum: Cengom63
  Dişimi ben Dişi diye Aldim lutinoma Forumda Erkek Dediler Cengom63 4 277 12.08.2016, Saat:12:11
Son Yorum: Cengom63



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status