Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

byrsl avatar
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?


 Konu: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:26
#1
arkadaslar sultanım dişi gibi görünüyor zaten bı kac arkadas da oyle demıstı burada sorum şu ki ben alalı 3-4 ay kadar oldu ne kadarlıktı bana gelınce kaç aylık yaşı vs. bilgim yok biraz önce baska bı konu acıp resımlerını yukledım galerı bolumunda tekrar resım koymuyorum fazla kırlılık olmasın dıye tek kalınca cıglık atıyo resmen benı bırakıp bı yere gıtme dıyo bırını gorunce susuyo tek kalınca baslıyo bagırmaya Smile bende dıyorum bi eş alayım faydası olur mu ? Smile
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:29
#2
bence bir yaş civarı bir eş edinebilirsin böylece ilgisi ona çoğalır ayrıca oyun alanıda onları oyalamak için iyi bir arkadaş
LUTİNO DİŞİ DACİN
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:30
#3
eş almanız sizden kısmen uzaklaştırır ama güzel olur, Smile
KÜÇÜK AİLEM: http://www.sultanpapaganlari.com/konu-kucuk-ailem.html

Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız [Resim: http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif] butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:33
#4
benden pek uzaklaşamaz Smile sureklı tepesındeyım hem o benım hem ben onun Acik-agizli-gulumseme
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:45
#5
Uzaklaşır, sizden uzaklaşmazsa eş tutmaz. Eş almanızın bi anlamı kalmaz.
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 09.04.2013, Saat:23:48
#6
hımm Smile neyse artık eşi olunca aramızdaki bağ kopmaz umarım
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 10.04.2013, Saat:00:09
#7
Belli ki sana alışmış ve seninle vakit geçirmekten çok hoşlanıyor.
Benim Çarli de aynı tabi ben eş almadım kendisine fakat işlerin yoğunluğundan pek ilgilenemeyince evde ki kuşlardan birini gözüne kestirip eş yapmış şimdi çoluk çocuğa karıştılar Smile
Fakat yinede bana vakit ayırmaktan geri kalmaz. Hem yuvasına hem yavruların hemde eşiyle ilgilenmesine rağmen benşmle de oynamayı ihmal etmez.
ama yaşı 1buçuk olunca ben eş seçti. o zamna akadar hep benimleydi.
kuşun yavruysa şimdi eş alma derim.
“Yapılırken heyacan duyulmayan işler başarılamaz”
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 10.04.2013, Saat:00:37
#8
Sultanlar Eş Aldığınızda Kesinlikle Sizde Uzaklaşırlar, Ama Bence Eş Vakti Gelmiş Smile
 Konu: Cvp: Erkek eş düşünüyorum uygunmudur?
 Tarih: 10.04.2013, Saat:10:07
#9
(10.04.2013, Saat:00:09)mik0789 demiş ki: Belli ki sana alışmış ve seninle vakit geçirmekten çok hoşlanıyor.
Benim Çarli de aynı tabi ben eş almadım kendisine fakat işlerin yoğunluğundan pek ilgilenemeyince evde ki kuşlardan birini gözüne kestirip eş yapmış şimdi çoluk çocuğa karıştılar Smile
Fakat yinede bana vakit ayırmaktan geri kalmaz. Hem yuvasına hem yavruların hemde eşiyle ilgilenmesine rağmen benşmle de oynamayı ihmal etmez.
ama yaşı 1buçuk olunca ben eş seçti. o zamna akadar hep benimleydi.
kuşun yavruysa şimdi eş alma derim.

sorun da o ya zaten kuş kaç aylık yasında mı eş için uygun bı zaman mı onu bılmıyorum
 


Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? konusu
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusunun Linki Direk Link
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusunun HTML Kodu HTML Link
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusu BBCode Linki BBCode Link
Erkek eş düşünüyorum uygunmudur? Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  5 Aylık Erkek Denildi Engincan 5 161 21.04.2017, Saat:20:22
Son Mesaj: Koala
  Bu ciftlesme hareketi Disi mi Erkek mi Rafık 14 402 06.04.2017, Saat:21:14
Son Mesaj: Rafık
  kuşum cinsiyet hakında acil erkek diye aldım eş koydum acil yardım erkanlastworld 9 287 06.04.2017, Saat:20:11
Son Mesaj: erkanlastworld
Fikir Duman'ın Cinsiyeti Nedir? Erkek Diyerek Aldım Ama...??? Heisenberg 5 283 24.02.2017, Saat:18:37
Son Mesaj: raifmeric
  Kuşu yeni aldım 3 aylık demişlerdi ama dogrumu ? Erkek oldugu söylenmişti bide emrahkolcu25 5 226 23.02.2017, Saat:12:43
Son Mesaj: emrahkolcu25
  Sultan papağanım erkek mi dişi mi? ersel6482 12 513 11.01.2017, Saat:22:37
Son Mesaj: newceri
  bu kuş erkek mi dişimi (dişi olduğunu ısrarla idda edenler var) sago_kfkef 6 916 28.12.2016, Saat:23:09
Son Mesaj: Haluké
  Cinsi nedir dişi mi erkek mi nurullahoruc23 15 764 13.12.2016, Saat:21:19
Son Mesaj: nurullahoruc23
  Erkek Kuşum Çifleşmiyor (Videolu) Kadir1212 5 290 12.12.2016, Saat:20:32
Son Mesaj: Emirrr
  Resimdeki Grey kesin erkek mi?Yorum bekliyorum.. kerata 13 702 11.12.2016, Saat:16:37
Son Mesaj: kerata



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status