Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

mahir avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??


 Konu: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:12:56
#1
Ben sultanımı Seviyorum!!!
Neden ??
Arkadaşlar Herkez sultanındaki en çok sevdiği özelliği yazsın maksat eğlence Acik-agizli-gulumseme
benim en çok sevdiğim hareketleri şarkı duyunca çoşup şarkıya eşlik etmeleri ve dışarda halının üstünde gezerkenki halleri Acik-agizli-gulumseme Acik-agizli-gulumseme Acik-agizli-gulumseme
http://www.resimagaci.com/img/rd95hb.jpg

Grey split to pied erkek
pearl pied dişi.

Ara
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:13:33
#2
İlk cevap benden olsun Smile ben candan oluşunu seviyorum eve geldiğimi babamlardan önce hissediyor mesela malum kış kapılar kapalı olduğundan anahtarla eve girdiğimde bir ötüş başlıyor babamlara iyi akşamlar dediğim de babam "Aşkın geldi ondan bağırıyorsun sen demek " diyor daha çok ötüyor sürekli benim yanım da omzumda uyumasını da çok seviyorum mesela Smile saymakla bitmez yani kısacası ben onu çok seviyorum Smile
Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.

Fotoğraf Yüklemek İçin Tıklayın.!

Forum Kuralları
İlan Kuralları
Konu Açma Kuralları
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:13:46
#3
ben zaten sizin kuşa bayılıyorum inş benimkide öyle olur Acik-agizli-gulumseme Acik-agizli-gulumseme
http://www.resimagaci.com/img/rd95hb.jpg

Grey split to pied erkek
pearl pied dişi.

Ara
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:13:49
#4
İnşallah herkesin kuşu Cango gibi olsun Smile maşallahı var benim Cango'mun..
Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.

Fotoğraf Yüklemek İçin Tıklayın.!

Forum Kuralları
İlan Kuralları
Konu Açma Kuralları
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:13:52
#5
maşallah Allah nazarlardan saklasın Acik-agizli-gulumseme Acik-agizli-gulumseme Acik-agizli-gulumseme
http://www.resimagaci.com/img/rd95hb.jpg

Grey split to pied erkek
pearl pied dişi.

Ara
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:14:01
#6
(29.10.2011, Saat:13:33)CangomVeBen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk cevap benden olsun Smile ben candan oluşunu seviyorum eve geldiğimi babamlardan önce hissediyor mesela malum kış kapılar kapalı olduğundan anahtarla eve girdiğimde bir ötüş başlıyor babamlara iyi akşamlar dediğim de babam "Aşkın geldi ondan bağırıyorsun sen demek " diyor daha çok ötüyor sürekli benim yanım da omzumda uyumasını da çok seviyorum mesela Smile saymakla bitmez yani kısacası ben onu çok seviyorum Smile

kaç aydır Cango sizde ?? Smile
Jako Papağanı = Yakup
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:14:03
#7
(29.10.2011, Saat:14:01)sagocusero Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29.10.2011, Saat:13:33)CangomVeBen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk cevap benden olsun Smile ben candan oluşunu seviyorum eve geldiğimi babamlardan önce hissediyor mesela malum kış kapılar kapalı olduğundan anahtarla eve girdiğimde bir ötüş başlıyor babamlara iyi akşamlar dediğim de babam "Aşkın geldi ondan bağırıyorsun sen demek " diyor daha çok ötüyor sürekli benim yanım da omzumda uyumasını da çok seviyorum mesela Smile saymakla bitmez yani kısacası ben onu çok seviyorum Smile

kaç aydır Cango sizde ?? Smile

23 Haziran'dan beri bende 4 ay 6 gündür... Smile

Amin Allah herkesin evcilini nazarlardan korusun sağlıklı ömürler versin..
Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.

Fotoğraf Yüklemek İçin Tıklayın.!

Forum Kuralları
İlan Kuralları
Konu Açma Kuralları
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:14:09
#8
Smile ins. [ İns. caferde öyle olur Smile ]
Jako Papağanı = Yakup
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:14:10
#9
İnşallah.. benden herkese tavsiye sabırlı olun ve mümkün olduğunca kuşlarınıza vakit ayırın Smile
Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.

Fotoğraf Yüklemek İçin Tıklayın.!

Forum Kuralları
İlan Kuralları
Konu Açma Kuralları
 Konu: Cvp: Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ??
 Tarih: 29.10.2011, Saat:14:12
#10
ben çikoyu çok güzel eğitcem öbürleri eş oldukları için onlara dokunmuyorum yine gidip yanlarına konuşuyorum ama fazla karışmıyorum onalara ama çikoyla knk olcaz inş kastamonuya bi dönem Acik-agizli-gulumseme
http://www.resimagaci.com/img/rd95hb.jpg

Grey split to pied erkek
pearl pied dişi.

Ara
 


Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ?? konusu
Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ?? Konusunun Linki Direk Link
Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ?? Konusunun HTML Kodu HTML Link
Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ?? Konusu BBCode Linki BBCode Link
Ben sultanımı Seviyorum ! Neden ?? Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albino neden değerli? sison 6 1,256 15.06.2014, Saat:14:35
Son Yorum: hawkk
  dün babil sultanımı kaybettim :( xkaan27x 19 1,563 06.08.2013, Saat:14:36
Son Yorum: yasindayan
  Sultanımı buldum Grandyali 16 1,706 09.05.2013, Saat:21:13
Son Yorum: Grandyali
Sad merabe arkadaşlar sultanlarımın gözü neden böle acaba????? kralsız 3 805 09.05.2013, Saat:09:48
Son Yorum: ömer02
Sad İşte çocukların hayvan sahibi olmaması için bir neden!!! Anne ve babası nerdeymiş... orklar 0 679 21.01.2013, Saat:10:42
Son Yorum: orklar



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status