Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Mybestpetshop
emrah55 avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız


 Konu: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:26
#1
arkadaşlar sultan papağanı aldım acaba dişi konuşmazmı dişi dedi adam. erkek qibi konuşmasada ıslık felan çalabilirmi.
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:31
#2
Dişi konuşmaz, ıslık vs.. çalamaz.
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:42
#3
Dişi İse Kur Yapmaya Başlınca Erkek Almak Zorundamıyım
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:14:07
#4
Yavru istiyorsan evet. Diğer türlü kuşu tek olarak da besleyebilirsin.
 


ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız konusu
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun Linki Direk Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun HTML Kodu HTML Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusu BBCode Linki BBCode Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sultan papaganlarimin cinsiyeti nedir sizce sewal37 9 111 1 saat önce
Son Yorum: HarunÇ
  Sultan Papağanın Disimi Erkekmi Arkadaşlar Kamilnahide 6 205 8 saat önce
Son Yorum: raifmeric
  Sultan papağanı cinsiyeti nedir kayipharfler02 5 144 Dün, Saat:13:15
Son Yorum: kayipharfler02
Fikir Duman'ın Cinsiyeti Nedir? Erkek Diyerek Aldım Ama...??? Heisenberg 5 168 24.02.2017, Saat:18:37
Son Yorum: raifmeric
  cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi verirmisiniz yeni aldım da emin olamadım miracmusmul61 2 89 23.02.2017, Saat:14:34
Son Yorum: miracmusmul61
  Kuşu yeni aldım 3 aylık demişlerdi ama dogrumu ? Erkek oldugu söylenmişti bide emrahkolcu25 5 133 23.02.2017, Saat:12:43
Son Yorum: emrahkolcu25
  Aranıza yeni katıldım sultan papağanım hakkında merak ettiklerim? Ciko61 3 114 22.02.2017, Saat:11:34
Son Yorum: Ciko61
  Sultan papağanı cinsiyeti yardım Kerimaykut 5 202 19.02.2017, Saat:21:40
Son Yorum: Enes Bey
  Dişimi erkekmi sakaryalie 2 124 17.02.2017, Saat:21:32
Son Yorum: Heisenberg
  Stresteki Sultan(Yeni Aldım) ArTiKMaMuL 7 231 17.02.2017, Saat:14:51
Son Yorum: ArTiKMaMuL



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status