Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

emrah55 avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız


 Konu: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:26
#1
arkadaşlar sultan papağanı aldım acaba dişi konuşmazmı dişi dedi adam. erkek qibi konuşmasada ıslık felan çalabilirmi.
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:31
#2
Dişi konuşmaz, ıslık vs.. çalamaz.
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:42
#3
Dişi İse Kur Yapmaya Başlınca Erkek Almak Zorundamıyım
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:14:07
#4
Yavru istiyorsan evet. Diğer türlü kuşu tek olarak da besleyebilirsin.
 


ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız konusu
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun Linki Direk Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun HTML Kodu HTML Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusu BBCode Linki BBCode Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Arkadaşlar siz dişi demiştiniz ama..? soude 8 160 17.01.2017, Saat:10:30
Son Yorum: soude
  Erkekmi disimi dogan3455 0 60 16.01.2017, Saat:01:35
Son Yorum: dogan3455
  Öncelikle merhaba kuşumu yeni aldım.Cinsiyet ve yas konusunda fikirleriniz nedir? seffduman 2 75 13.01.2017, Saat:10:32
Son Yorum: seffduman
Fikir Sultan papağanlarımın cinsiyeti? feso 4 155 11.01.2017, Saat:23:23
Son Yorum: feso
  Sultan papağanım erkek mi dişi mi? ersel6482 12 284 11.01.2017, Saat:22:37
Son Yorum: newceri
  Sultan Papağanı-Cinsiyetleri Nedir Acaba ? Süleyman EKİNCİ 5 134 11.01.2017, Saat:19:56
Son Yorum: candark4349
  kuşum erkekmi dişimi ? resim içerde poncik16 17 321 07.01.2017, Saat:21:07
Son Yorum: candark4349
  Sultan Papağanın Disimi Erkekmi Arkadaşlar Kamilnahide 1 95 07.01.2017, Saat:16:18
Son Yorum: Kamilnahide
  WF Sultan Cinsiyet ve yAŞ tAHMİNİ egemercanoglu 2 118 06.01.2017, Saat:19:43
Son Yorum: egemercanoglu
  bu kuş erkek mi dişimi (dişi olduğunu ısrarla idda edenler var) sago_kfkef 6 725 28.12.2016, Saat:23:09
Son Yorum: Haluké



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status