Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

emrah55 avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız


 Konu: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:26
#1
arkadaşlar sultan papağanı aldım acaba dişi konuşmazmı dişi dedi adam. erkek qibi konuşmasada ıslık felan çalabilirmi.
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:31
#2
Dişi konuşmaz, ıslık vs.. çalamaz.
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:42
#3
Dişi İse Kur Yapmaya Başlınca Erkek Almak Zorundamıyım
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:14:07
#4
Yavru istiyorsan evet. Diğer türlü kuşu tek olarak da besleyebilirsin.
 


ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız konusu
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun Linki Direk Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun HTML Kodu HTML Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusu BBCode Linki BBCode Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hangisi erkek hangisi dişi? kerata 16 264 15 dakika önce
Son Yorum: bicirikkus
  Cinsi nedir dişi mi erkek mi nurullahoruc23 8 128 10 saat önce
Son Yorum: Haluké
  arkadaşlar kuş aldım erkek mi dişimi ona göre değişecem bekliyorum yorumları kerata 5 120 07.12.2016, Saat:14:05
Son Yorum: kerata
  sultan papağanım kaç aylık ve cinsiyeti nedir yardım edermisiniz niloya 6 142 07.12.2016, Saat:11:57
Son Yorum: dj_musty
  Sultan papaganim surekli cıglık atiyor Al yanak 4 106 03.12.2016, Saat:21:07
Son Yorum: Al yanak
  Kuşumun dişi olması aramızdaki bağı etkiler mi Etlipide 2 95 02.12.2016, Saat:23:57
Son Yorum: Etlipide
  foruma yeni katıldım sultan papaganımın cinsi nedir acaba. sharq08 5 119 27.11.2016, Saat:21:28
Son Yorum: mutan
  Kuşum erkekmi yardımcı olursanız sevinirim Paşa.05 4 185 23.11.2016, Saat:18:33
Son Yorum: Paşa.05
  Bugün Bir Sultan Papağan Aldm Yaşını Ve Cinsiyetini Bilen Biri Söyleyebilirmi Lütve semistank 31 904 22.11.2016, Saat:20:52
Son Yorum: niloya
  whiteface pearl sultan papagani. videolucinsiyeti hakkinda bilsi olan varmi cegacihan 6 282 19.11.2016, Saat:18:11
Son Yorum: gkhnsrydn



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status