Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

emrah55 avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız


 Konu: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:26
#1
arkadaşlar sultan papağanı aldım acaba dişi konuşmazmı dişi dedi adam. erkek qibi konuşmasada ıslık felan çalabilirmi.
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:31
#2
Dişi konuşmaz, ıslık vs.. çalamaz.
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:42
#3
Dişi İse Kur Yapmaya Başlınca Erkek Almak Zorundamıyım
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
Ara
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:14:07
#4
Yavru istiyorsan evet. Diğer türlü kuşu tek olarak da besleyebilirsin.
 


ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız konusu
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun Linki Direk Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun HTML Kodu HTML Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusu BBCode Linki BBCode Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lutino sultan papağanı ne zaman eve salınır lutinom 3 75 19.09.2016, Saat:23:30
Son Yorum: aytaç1993
Question Sultan Papağanımın Yaşı Kaçtır? mgulec 0 73 18.09.2016, Saat:17:13
Son Yorum: mgulec
  1-2 aylık diye aldım. kerata 9 268 08.09.2016, Saat:13:56
Son Yorum: HarunÇ
  sultan lutino cinsiyet tahmini kerata 6 207 29.08.2016, Saat:09:32
Son Yorum: HarunÇ
  Turu ve hangisi disi hangisi erkek Yardim Edermisiniz Cengom63 0 117 12.08.2016, Saat:15:10
Son Yorum: Cengom63
  Dişimi ben Dişi diye Aldim lutinoma Forumda Erkek Dediler Cengom63 4 172 12.08.2016, Saat:12:11
Son Yorum: Cengom63
  Sultan Çiftimin Türü ve Önerileriniz rtmz60 4 176 10.08.2016, Saat:09:57
Son Yorum: rtmz60
  Yeni sultan papağanı hakkında bilgi istiyorum.. orkunkzn67 13 344 08.08.2016, Saat:00:33
Son Yorum: Nsp
  Sultan çift uyumlu mu? goodslove 0 155 20.07.2016, Saat:17:36
Son Yorum: goodslove
  Dişi mi erkek mi yardım edermisiniz Lady88 2 197 14.07.2016, Saat:15:00
Son Yorum: Lady88



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status