Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

emrah55 avatar
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız


 Konu: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:26
#1
arkadaşlar sultan papağanı aldım acaba dişi konuşmazmı dişi dedi adam. erkek qibi konuşmasada ıslık felan çalabilirmi.
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:31
#2
Dişi konuşmaz, ıslık vs.. çalamaz.
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:13:42
#3
Dişi İse Kur Yapmaya Başlınca Erkek Almak Zorundamıyım
SuLTaNımMm...! NormaL Lutino...

PaŞaMmM..!
BlankAlkis
 Konu: Cvp: ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız
 Tarih: 08.05.2012, Saat:14:07
#4
Yavru istiyorsan evet. Diğer türlü kuşu tek olarak da besleyebilirsin.
 


ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız konusu
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun Linki Direk Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunun HTML Kodu HTML Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusu BBCode Linki BBCode Link
ben sultan papağanı aldım ama kızmı erkekmı bilmiyorum dişi dedi adam bi bakarmısnız Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sultan papagani cinsiyeti bakabilirmisiniz disimi Serdarhant 1 101 11.03.2017, Saat:23:19
Son Mesaj: raifmeric
  sultan papağanımın cinsiyeti hakkında bilgi toğrulca 5 161 06.03.2017, Saat:17:39
Son Mesaj: toğrulca
  Sultan papaganlarimin cinsiyeti nedir sizce sewal37 10 331 01.03.2017, Saat:11:53
Son Mesaj: sewal37
  Sultan Papağanın Disimi Erkekmi Arkadaşlar Kamilnahide 7 332 28.02.2017, Saat:19:58
Son Mesaj: muhabbetkusu16
  Sultan papağanı cinsiyeti nedir kayipharfler02 5 211 26.02.2017, Saat:13:15
Son Mesaj: kayipharfler02
Fikir Duman'ın Cinsiyeti Nedir? Erkek Diyerek Aldım Ama...??? Heisenberg 5 232 24.02.2017, Saat:18:37
Son Mesaj: raifmeric
  cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi verirmisiniz yeni aldım da emin olamadım miracmusmul61 2 129 23.02.2017, Saat:14:34
Son Mesaj: miracmusmul61
  Kuşu yeni aldım 3 aylık demişlerdi ama dogrumu ? Erkek oldugu söylenmişti bide emrahkolcu25 5 184 23.02.2017, Saat:12:43
Son Mesaj: emrahkolcu25
  Aranıza yeni katıldım sultan papağanım hakkında merak ettiklerim? Ciko61 3 174 22.02.2017, Saat:11:34
Son Mesaj: Ciko61
  Sultan papağanı cinsiyeti yardım Kerimaykut 5 234 19.02.2017, Saat:21:40
Son Mesaj: Enes Bey



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status