Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

deluman avatar
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Ben de Sultan bakmak istiyorum!


 Konu: Exclamation  Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:21:23
#1
Merhaba. Ben 20 yaşında bir tıp öğrencisiyim. Genel olarak hayvanları özel olarak kuşları çok severim. Sultan papağanlarını araştırdım. Çok hoşuma gitti çok güzel şeyler ve bende bakmak istiyorum. Mutasyon olarak lutinoyu çok beğendim. Bana yardımcı olacak birileri olursa yavru bir erkek lutino istiyorum.Bakamayacak olan ve ya satan birileri varsa lütfen ulaşsınlar. Eğer yardımcı olacak birilieri olursa çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:21:25
#2
Merhaba,
Alım satım bölümünü incelemende fayda var. Muhtemelen orada bulacaksın.
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:21:51
#3
Aramıza hosgeldiniz iyi forumlar
Papağanlar ve güzel sesli kuşlar sözleri yüzünden hapsedilirler, aptal balıkçıl istediği gibi dolaşır; çünkü susmak en iyi politikadır...
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:22:48
#4
hoş geldin öncelikle umarım aradığın kuşu bulursun. takıldığın her konuda yardımcı olmaya çalışırız, gerke özel mesajla gerekse forumda konular açarak yardım isteyebilirsin şimdiden hayırlı olsun kuşun Smile
KÜÇÜK AİLEM: http://www.sultanpapaganlari.com/konu-kucuk-ailem.html

Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız [Resim: http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif] butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:08
#5
Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:09
#6
içine oyun alanı sığdırmaya kalkarsan hazır bulamazsın öyle bir kafes.yapabilirsen kendin yap.sitede örnekeleri var.istanbuldan satış yapan arkadaşlar var satış bölümüne bakmışsınızdır herhdalde.inşallah aradıgınız gibi bir kuş bulabilirsiniz.
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

[Resim: http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg]


 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:10
#7
yunus kardeş bilgi bankasını iyice okumanızı tavsiye ederim orda gereken bilgilerin tümü mevcuttur.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:16
#8
(24.01.2013, Saat:12:08)deluman demiş ki: Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum

http://www.sultanpapaganlari.com/konu-so...tml?page=5

bakınız kendisi istanbulda yavrusu dişi mi erkekmi bilmiyorum ama iletişime geçin isterseniz
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

[Resim: http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg]


 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:19:00
#9
(24.01.2013, Saat:12:08)deluman demiş ki: Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum

Özel mesaj alımını kapatmışssın.

Sordğun sorya cevap veremiyorum bu sebepten.

İyi akşamlar
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:19:20
#10
(24.01.2013, Saat:19:00)cagrisev demiş ki:
(24.01.2013, Saat:12:08)deluman demiş ki: Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum

Özel mesaj alımını kapatmışssın.

Sordğun sorya cevap veremiyorum bu sebepten.

İyi akşamlar

İyi akşamlar. Hiçbir şeyi kapatmadım ama nasıl açacağımı da bilmiyorum Acik-agizli-gulumseme yardım ederseniz çok sevinirim Acik-agizli-gulumseme
 


Ben de Sultan bakmak istiyorum! konusu
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusunun Linki Direk Link
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusunun HTML Kodu HTML Link
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusu BBCode Linki BBCode Link
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Exclamation Sultan papağanı kırık gaga Mgcntr 6 216 04.03.2017, Saat:01:47
Son Mesaj: Mgcntr
Fikir Eve yeni giren sultan papağanı hakkında mst.kar 6 177 01.03.2017, Saat:17:13
Son Mesaj: altinkilici
  Sultan yavru üç aylık daha ve fazla ötmüyor kısa ötüşler yapıyo sebebi nedir ? emrahkolcu25 4 135 23.02.2017, Saat:13:32
Son Mesaj: emrahkolcu25
Wink Yeni sultan Sever mordecai 3 165 23.01.2017, Saat:00:02
Son Mesaj: Ayşe32
  Sultan papağanımız yarasa gibi davranıyor.. Kokocuk 2 308 31.12.2016, Saat:02:23
Son Mesaj: Ayşe32
  sultan papağanı Caneralanur 3 259 12.12.2016, Saat:21:59
Son Mesaj: Caneralanur
  Sultan papağanı almadan ve aldıktan sonra... Eflatun61 0 176 28.11.2016, Saat:19:02
Son Mesaj: Eflatun61
  3 aylık bir sultan aldım.Miniğe hangi yemi tavsiye edersiniz. caner.saglam 2 288 18.11.2016, Saat:17:07
Son Mesaj: gkhnsrydn
  Sultan cinsiyet hakkında sforce1906 1 242 17.11.2016, Saat:11:20
Son Mesaj: hayriii
Bilgi Sultan papağanımın tüy sorunu samet5159 4 250 20.10.2016, Saat:20:36
Son Mesaj: samet5159



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status