Sultan Papağanı Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).

deluman avatar
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Ben de Sultan bakmak istiyorum!


 Konu: Exclamation  Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:21:23
#1
Merhaba. Ben 20 yaşında bir tıp öğrencisiyim. Genel olarak hayvanları özel olarak kuşları çok severim. Sultan papağanlarını araştırdım. Çok hoşuma gitti çok güzel şeyler ve bende bakmak istiyorum. Mutasyon olarak lutinoyu çok beğendim. Bana yardımcı olacak birileri olursa yavru bir erkek lutino istiyorum.Bakamayacak olan ve ya satan birileri varsa lütfen ulaşsınlar. Eğer yardımcı olacak birilieri olursa çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim
Ara
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:21:25
#2
Merhaba,
Alım satım bölümünü incelemende fayda var. Muhtemelen orada bulacaksın.
Ara
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:21:51
#3
Aramıza hosgeldiniz iyi forumlar
Papağanlar ve güzel sesli kuşlar sözleri yüzünden hapsedilirler, aptal balıkçıl istediği gibi dolaşır; çünkü susmak en iyi politikadır...
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 23.01.2013, Saat:22:48
#4
hoş geldin öncelikle umarım aradığın kuşu bulursun. takıldığın her konuda yardımcı olmaya çalışırız, gerke özel mesajla gerekse forumda konular açarak yardım isteyebilirsin şimdiden hayırlı olsun kuşun Smile
KÜÇÜK AİLEM: http://www.sultanpapaganlari.com/konu-kucuk-ailem.html

Konu Veya Yorumun Bir,Spam,Reklam,Düzen Bozucu,Ahlak Bozucu,Argo,Alakasız,Vb İçerikli ve T.C Yasalarına Aykırı Olduğunu Düşünüyorsanız http://www.sultanpapaganlari.com/images/...report.gif butonunu kullanarak Yöneticilere Gönderebilirsiniz.
Ara
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:08
#5
Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum
Ara
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:09
#6
içine oyun alanı sığdırmaya kalkarsan hazır bulamazsın öyle bir kafes.yapabilirsen kendin yap.sitede örnekeleri var.istanbuldan satış yapan arkadaşlar var satış bölümüne bakmışsınızdır herhdalde.inşallah aradıgınız gibi bir kuş bulabilirsiniz.
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg


Ara
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:10
#7
yunus kardeş bilgi bankasını iyice okumanızı tavsiye ederim orda gereken bilgilerin tümü mevcuttur.
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık
ALLAH bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılamaz,bir plan yaptık
Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık.


Özel Mesaj İle Yardım Talebi Yasaktır!
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:12:16
#8
(24.01.2013, Saat:12:08)deluman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum

http://www.sultanpapaganlari.com/konu-so...tml?page=5

bakınız kendisi istanbulda yavrusu dişi mi erkekmi bilmiyorum ama iletişime geçin isterseniz
Kuşlarınızı veterinere götürün,onlar size muhtaç.

yakışıklı piedim dengesiz kuşum boncuk Male
lutino jessica Female

http://img194.imageshack.us/img194/2257/qbqi.jpg


Ara
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:19:00
#9
(24.01.2013, Saat:12:08)deluman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum

Özel mesaj alımını kapatmışssın.

Sordğun sorya cevap veremiyorum bu sebepten.

İyi akşamlar
Ara
 Konu: Cvp: Ben de Sultan bakmak istiyorum!
 Tarih: 24.01.2013, Saat:19:20
#10
(24.01.2013, Saat:19:00)cagrisev Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24.01.2013, Saat:12:08)deluman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Erkek yavru arayislarim devam ediyor Smile Ve sultan papaganlari icin uygun kafes onerisi olan var mi ? Oyun alani fln sigacak egitimi rahat olacak sekilde bi kafes. Yardimlarinizi bekliyorum

Özel mesaj alımını kapatmışssın.

Sordğun sorya cevap veremiyorum bu sebepten.

İyi akşamlar

İyi akşamlar. Hiçbir şeyi kapatmadım ama nasıl açacağımı da bilmiyorum Acik-agizli-gulumseme yardım ederseniz çok sevinirim Acik-agizli-gulumseme
Ara
 


Ben de Sultan bakmak istiyorum! konusu
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusunun Linki Direk Link
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusunun HTML Kodu HTML Link
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusu BBCode Linki BBCode Link
Ben de Sultan bakmak istiyorum! Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sultan papağanı almadan ve aldıktan sonra... Eflatun61 0 56 28.11.2016, Saat:19:02
Son Yorum: Eflatun61
  3 aylık bir sultan aldım.Miniğe hangi yemi tavsiye edersiniz. caner.saglam 2 131 18.11.2016, Saat:17:07
Son Yorum: gkhnsrydn
  Sultan cinsiyet hakkında sforce1906 1 138 17.11.2016, Saat:11:20
Son Yorum: hayriii
Bilgi Sultan papağanımın tüy sorunu samet5159 4 158 20.10.2016, Saat:20:36
Son Yorum: samet5159
  Acil yardım sultan papaganinin oluyor galibaa Ozlem00 2 188 11.10.2016, Saat:08:50
Son Yorum: AhmetŞ
  sultan papapanım sürekli uyuyor metehtuanil 14 339 06.10.2016, Saat:15:47
Son Yorum: metehtuanil
Sad Sultan papağanım camdan kaçtı Selintosun 5 286 02.10.2016, Saat:10:06
Son Yorum: Selintosun
  Çift Sultan Papağanı Gökdeniz2003 5 257 12.09.2016, Saat:17:12
Son Yorum: ErgunRtn
  2 yaşında sultan papağanı için yardım Sadık 6 322 08.09.2016, Saat:22:11
Son Yorum: szr
  Sultan papağanı yaralanması erkankol 0 140 08.09.2016, Saat:16:06
Son Yorum: erkankol



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
DMCA.com Protection Status